AEK – Ξάνθη :  Η κριτική των παικτών της Ένωσης

AEK – Ξάνθη : Η κριτική των παικτών της Ένωσης

Η κριτική των κιτρινόμαυρων για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Ο σκόρερ Βράνιες, το πληθωρικό ματς του Σιμόες, ο σούπερ Μπακασέτας και ο «κλειδωμένος» Αραούχο. Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Ξάνθη από to10.gr.

Τσιντώτας: Στις λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει ήταν σταθερός και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.

Γκάλο: Συνέχισε σε υψηλό τέμπο ο Βραζιλιάνος μπακ, που έκανε ένα «γεμάτο» ματς, μοιράζοντας και την ασίστ στο γκολ του Μπακασέτα, έπειτα από μια εντυπωσιακή μάλιστα προσπάθεια.

Βράνιες: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς! Τρία γκολ από… στόπερ δεν είναι άλλωστε κάτι σύνηθες και ως εκ τούτου, ο Βράνιες παίρνει δικαίως το βραβείο του MVP. «Καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για την ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο με τα τρία τέρματα που σημείωσε.

Τσιγκρίνσκι: Ο Ουκρανός στόπερ επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ φρέσκος και ορεξάτος, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο στην άμυνα με τον Βράνιες.

Χουλτ: Δεν ανέβηκε ιδιαίτερα, έχοντας περισσότερο τον νου του στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όπου τα πήγε καλά. Δημιουργικά πάντως θα μπορούσε να δώσει περισσότερα.

Σιμόες: Στο διάστημα που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο ήταν από τους καλύτερους για την ΑΕΚ, καλύπτοντας χώρους, κόβοντας επιθέσεις της Ξάνθης και κάνοντας γενικώς ένα πληθωρικό παιχνίδι στον άξονα.

Μοράν: Ο Ισπανός χαφ ήταν συνεπής στα καθήκοντα που του είχαν ανατεθεί, μοιράζοντας με σιγουριά την μπάλα και χωρίς να αναζητά το εξεζητημένο. Ενώ μετά την αποχώρηση του Σιμόες, βοήθησε και ανασταλτικά.

Μπακασέτας: Βρίσκεται εδώ και καιρό σε σούπερ κατάσταση και απέναντι στην Ξάνθη συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Ο διεθνής άσος σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ στα περίπου 60 λεπτά που αγωνίστηκε, αποτελώντας για άλλη μια φορά έναν από τους κορυφαίους της Ένωσης στο γήπεδο.

Χριστοδουλόπουλος: Ξεκίνησε το ματς με πολλή όρεξη, κερδίζοντας και ένα πέναλτι που δεν καταλόγισε ο Διαμαντόπουλος λίγο μετά την έναρξη του αγώνα. Στη συνέχεια κατέβασε στροφές, κάνοντας προφανώς και μια συντήρηση δυνάμεων ενόψει Κιέβου, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς για την ΑΕΚ.

Λιβάγια: Είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, όμως στάθηκε άτυχος στην τελική προσπάθεια. Έτρεξε πάντως αρκετά και κινήθηκε σε πολλούς χώρους στην επίθεση, βοηθώντας σημαντικά την ΑΕΚ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Aραούχο: Δεν του βγήκε το ματς του Αργεντινού φορ που μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα μοιάζει να ψάχνει ένα γκολ προκειμένου να «ξεκλειδωθεί». Σήμερα πάντως δεν τα κατάφερε.

Κλωναρίδης: Ήταν πιο δραστήριος από άλλες φορές, δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της Ξάνθης στο διάστημα που αγωνίστηκε. Έχοντας κάποιες θετικές ενέργειες στο ματς και παίρνοντας θετικό πρόσημο.

Γιακουμάκης: Είχε μια εξαιρετική προσπάθεια που κατέληξε σε ασίστ στον Λιβάγια, την οποία όμως δεν έκανε γκολ ο Κροάτης φορ. Γενικώς ήταν κινητικός και γέμισε την περιοχή της Ξάνθης στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Αϊντάρεβιτς: Πέρασε στο γήπεδο αντί του Σιμόες και είχε μια θετική παρουσία, μοιράζοντας σωστά και σίγουρα την μπάλα, κυρίως προς την μεριά του Γκάλο, με τον οποίο είχε καλές συνεργασίες.

Μανόλο Χιμένεθ: Έριξε στο παιχνίδι όλα τα βαριά χαρτιά του και η ΑΕΚ κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και βρίσκοντας μάλιστα και γκολ, που της έλειπαν από τα προηγούμενα ματς. Με τη διαχείριση και την προετοιμασία του αγώνα από τον Χιμένεθ να κρίνονται εξαιρετικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ