Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα : «Δεν είχαμε ψυχολογικά αποθέματα μετά το πρώτο γκολ» είπε ο Χατζηνικολάου

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα : «Δεν είχαμε ψυχολογικά αποθέματα μετά το πρώτο γκολ» είπε ο Χατζηνικολάου

Η κακή ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν αυτό που οδήγησε τους Ηπειρώτες σε ακόμη περισσότερα, σύμφωνα με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Το παιχνίδι του Πλατανιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, όμως, από τη στιγμή που οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ τα πόδια των Κρητικών «κόπηκαν», όπως τόνισε και ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός των Κρητικών επισήμανε πως οι παίκτες του δεν είχαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα, ώστε να επιστρέψουν μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα στη συνέχεια της αναμέτρησης θα δεχτούν δύο ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο και από τις δύο ομάδες. Εμείς επιθετικά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο μόλις δεχτήκαμε το γκολ χάθηκαν όλα τα ψυχικά αποθέματα από την ομάδα για να το «γυρίσει». Ηρθε γρήγορα και το δεύτερο (γκολ) και εκεί χάθηκαν όλα. Πρέπει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια και προσπάθεια να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν διακατέχεται από απογοήτευση:

«Δεν είναι απογοήτευση, είναι ρεαλισμός και πηγάζει απ’ το γεγονός ότι τα ψυχικά αποθέματα κάποιων παικτών, με το που θα δεχθεί η ομάδα γκολ, έρχεται η κατάρρευση. Είμαι σε δεύτερο παιχνίδι που είμαι εδώ και το βλέπω. Όσο το αποτέλεσμα δεν είναι παθητικό και υπάρχει ο απαραίτητος «ενθουσιασμός» προσπαθούν να βγουν κάποιες ευκαιρίες που σου δίνουν μια ελπίδα ότι θα σκοράρεις. Ο παίκτης εκεί ξεχωρίζει… Όταν θα έρθει η στραβή, τι ψυχικά αποθέματα έχει για να μπορέσει να το γυρίσει».

Για το αν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο και πώς βλέπει την κατάσταση αλλά και για το τι σκέφτεται για την επόμενη μέρα:

«Είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και προσπαθούμε καλά-καλά να τη μάθω. Εχουμε μία επαφή αλλά δεν συζητάμε γι’ αυτά τα θέματα. Προείχε το να κυνηγήσουμε κάποιο αποτέλεσμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ