Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Ο Πέδρο Κόντε ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ καθώς ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε δύο γκολ της ομάδας του στη νίκη επί του Πλατανιά με 3-0. Έφτασε τα 13 τέρματα και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μαζί με Ανσαριφάρντ και Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Πλατανιά με 3-0, έχοντας και πάλι μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός της ομάδας των Ιωαννίνων πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του (47’,51’) κι έφτασε τα 13 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Κόντε φιγουράρει μάλιστα στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λίγκας μαζί με Ανσαριφάρντ και Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλο το ματς και είχε και δύο δοκάρια, ενώ σε ότι αφορά τον Πλατανιά, η ομάδα των Χανίων δείχνει πως δεν μπορεί να βρει τους βαθμούς που θα της δώσουν ελπίδα για αποφυγή του υποβιβασμού. Ηττήθηκε σ’ ένα ματς ακόμα και θεωρείται απίθανο να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο είχε στοιχεία από «ροκιά», καθώς ο ρυθμός ήταν καλός και οι δύο ομάδες κατάφεραν να βρουν φάσεις στις δύο εστίες. Ο ΠΑΣ ήταν πάντως αυτός που είχε καλύτερα πατήματα στο ξεκίνημα του αγώνα και ήταν η ομάδα που έφτασε και πιο κοντά στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Μπετρά στο 33’, με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στον επιθετικό της ομάδας των Ιωαννίνων.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Πλατανιάς είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει. Η πρώτη στο 18’ όταν ο Ουντότζι βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε με το σώμα και η δεύτερη στο 36’ όταν οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τη σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Το μεγάλο πάρτι του Κόντε

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αποκλειστική υπόθεση του ΠΑΣ και ειδικότερα του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός στράικερ διέλυσε την αμυντική γραμμή του Πλατανιά πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, με τον επιθετικό των Ιωαννίνων να φτάνει τα 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρώτο γκολ του Κόντε σημειώθηκε στο 47’ (με σουτ μέσα από την περιοχή και κόντρα σε αμυντικό) ενώ το 2-0 έγινε στο 51’, με τον Κόντε να πλασάρει εξαιρετικά μετά από ωραία πάσα του Χαλκιαδάκη. Τα πάντα είχαν κριθεί για την έκβαση του ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τους Γιαννιώτες να παίρνουν μια σημαντική νίκη. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ είχε και δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι, σε γυριστό σουτ του Μιχαήλ στο 53’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 86′, με κεφαλιά του Μπέριου, μετά από κόρνερ του Βιντάλ.

Το «κλειδί»: Η πίεση που άσκησε ο ΠΑΣ στον αντίπαλο του στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους απέδωσε καρπούς καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47’ κι αυτό το γκολ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

Το 10άρι: Ο Πέδρο Κόντε ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΣ, καθώς ο Ισπανός επιθετικός έκανε την διαφορά, πετυχαίνοντας δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Στον πάγκο: Ο Πλατανιάς είχε ξανά θέμα στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο για να σκοράρουν.

Γιατί κόουτς: Το θέμα της επιθετικής «αφλογιστίας» είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον προπονητή του Πλατανιά, Γιάννη Χατζηνικολάου.

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Διαιτητής: Μάνταλος

Γκολ: 47’ , 51’ Κόντε, 86′ Μπέριος

Κίτρινες κάρτες: 8’ Στάμου, 13’ Μάλσα, 84′ Πετρόπουλος – 54’ Χαλκιαδάκης, 61’ Αποστολόπουλος.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πατράλης, Καρυπίδης, Νίλι (78’ Στανισάβλιεβιτς), Πλιάτσικας Στάμου (58’ Ντουάλα), Βάντερσον, Ουντότζι (49’ Κασάλιτσα), Μάλσα, Ενσικουλού, Πετρόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (76’ Μπέριος), Χαλκιαδάκης (58’ Γιάκος), Μανθάτης (71’ Νικολιάς), Αποστολόπουλος, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπερτά, Βιντάλ, Γαρουφαλιάς, Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ