Αναγκαστικές… αλχημείες Ουζουνίδη στην 11άδα, μέσα ο Μουνιέ

Αναγκαστικές… αλχημείες Ουζουνίδη στην 11άδα, μέσα ο Μουνιέ

Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Χατζηγιοβάννης, στον πάγκο ο Μουνιέ, Κάτσε και Τζανδάρης στον άξονα και επιστροφή στο 4-2-3-1.

Χωρίς τους γνωστούς, Κουρμπέλη, Μολίνς και Λουτσιάνο, τον Μυστακίδη που υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση, αλλά και χωρίς τον τιμωρημένο Άλτμαν, ταξιδεύει για Λάρισα ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι αναγκασμένος να… ζήσει και πάλι με τα προβλήματα. Με τη μόνη διαφορά ότι ο Μουνιέ μπήκε στην αποστολή, αν και δεν είναι ακόμη στο 100%.

Ο Έλληνας προπονητής από τη στιγμή που δεν θα έχει τον Γιάννη Μυστακίδη (απών με άδεια), είναι αναγκασμένος να πάει και πάλι σε πλάνο που θα έχει ένα σέντερ φορ και πιθανότατα θα δούμε απέναντι στη Λάρισα το 4-2-3-1, που πολλές φορές μετατρέπεται σε 4-3-3.

Σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα, τα… κουκιά είναι μετρημένα. Ο Βλαχοδήμος θα είναι στα γκολπόστ, με τους Οικονόμου και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, παρά την τραγική τους εμφάνιση στα Γιάννενα. Άλλωστε επιλογές δεν υπάρχουν. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Γιόχανσον και αριστερά ο Ινσούα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε με τον Τζανδάρη, μπροστά τους θα αγωνίζεται ο Λουντ συμπληρώνοντας το «τρίγωνο» ενώ στα δύο άκρα αναμένονται ο Χατζηγιοβάννης αριστερά και ο Κουλιμπαλί δεξιά, σε ένα ακόμα ματς που ο τελευταίος θα παίξει σε θέση που δεν του ταιριάζει, αλλά ελλείψει άλλων επιλογών ο Ουζουνίδης αναγκάζεται να τον βάλει. Τέλος, ο Δώνης θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα για το δευτεριάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Μαυρομάτης, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ