Μακ : «Πιστεύω θα κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό»

Μακ : «Πιστεύω θα κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό»

Ο Ρόμπερτ Μακ σχολίασε στην προσωπική του ιστοσελίδα τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως ο δικέφαλος του βορρά θα κερδίσει και τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

Μετά τη νίκη απέναντι στη Λαμία στη Φθιώτιδα με 2-0, που κρατά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στην προσωπική του ιστοσελίδα για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πίστη του για νίκη επί του Ολυμπιακού.

«Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και περισσότερες ευκαιρίες από την Λαμία, αλλά δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση. Ήμασταν πολύ πιο επικίνδυνοι στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά κερδίσαμε. Είμαστε χαρούμενοι μετά από ακόμη μια νίκη. Έχουμε εξαιρετική φόρμα και χτίζουμε ένα εξαιρετικό σερί νικών», ανέφερε και συνέχισε:

«Καταφέραμε να κερδίσουμε για 15ο σερί ματς. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και την επόμενη εβδομάδα που υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ