Παναθηναϊκός : Εγκαταλείπει το 3-5-2

Παναθηναϊκός : Εγκαταλείπει το 3-5-2

Επιστροφή στο 4-2-3-1 για τον Μαρίνο Ουζουνίδη αύριο στη Λάρισα, αφού δεν υπάρχουν λύσεις για την επίθεση, μετά την απουσία του Μυστακίδη.

Ο τραυματισμός και η απουσία του Μυστακίδη για τον επόμενο μήνα αναγκάζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει της συνέχειας όσον αφορά την τακτική και τον σχηματισμό που θα παρατάξει την ομάδα του

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε το 3-5-2 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, περισσότερο για να βρει λύσεις στην επιθετική λειψανδρία, έχοντας δύο ποδοσφαιριστές μέσα στο «κουτί».

Πλαισίωσε τον Δώνη με τον Μυστακίδη, θέλοντας να βάζει περισσότερη πίεση στην αντίπαλη ομάδα και να βρει τους τρόπους ώστε να γίνει απειλητικός. Το κατάφερε εν μέρει, αφού ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες στους «Ζωσιμάδες» και θα μπορούσε ιδιαίτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο να ήταν εκείνος που θα άνοιγε το σκορ και θα έδινε άλλη τροπή στο ματς.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μυστακίδη αναγκάζει τον Ουζουνίδη να αλλάξει το πλάνο του. Αύριο κόντρα στη Λάρισα δεν θα χρησιμοποιήσει το 3-5-2, αλλά θα γυρίσει σε 4-2-3-1, με τον Δώνη φυσικά να είναι ο μοναδικός προωθημένος, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Χατζηγιοβάννης ώστε να παίξει σε ένα από τα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Αντονί Μουνιέ που προπονήθηκε κανονικά το τελευταίο τριήμερο, αλλά είναι δύσκολο να αγωνιστεί βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ