Γιώργος Σαββίδης : «Ευχαριστούμε για όλα κόουτς, αξίζεις το νταμπλ»

Γιώργος Σαββίδης : «Ευχαριστούμε για όλα κόουτς, αξίζεις το νταμπλ»

Ο Γιώργος Σαββίδης ευχήθηκε θερμά μέσω social media στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τα γενέθλιά του, απευθυνόμενος στον Ρουμάνο με τα καλύτερα λόγια.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία σήμερα και πηγαίνει για το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από τρεις δεκαετίες. Λογικό λοιπόν το κλίμα στις τάξεις του Δικέφαλου του Βορρά να είναι το καλύτερο δυνατό τη δεδομένη στιγμή. Αυτό φαίνεται και από τις θερμές ευχές που έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης, στον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου μέσω social media:

«Ευχαριστούμε για όλα κόουτς. Πάντα είχαμε εξαιρετικούς παίκτες, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως τους έκανες να δουλεύουν ως ομάδα, να παλεύουν ο ένα για τον άλλον και το πιο σημαντικό να μάχονται για αυτή τη βαριά φανέλα.

Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια τώρα, επειδή εσύ κρατάς τις ισορροπίες και σε ευχαριστούμε για αυτό. Χαρούμενα γενέθλια ξανά κόουτς και σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να κατακτήσεις το νταμπλ. Το αξίζεις και το αξίζουμε και φυσικά όλη η Βόρεια Ελλάδα το αξίζει. Συνέχισε να σπας ρεκόρ, είμαστε όλοι μαζί σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ