Λαμία-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Λαμία-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Διαβάστε την απόδοση των παικτών του Μπάμπη Τεννέ στην ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο ΔΑΚ Λαμίας με τα γκολ των Πέλκα και Μαουρίτσιο.

Η Λαμία δεν μπόρεσε να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και παρότι κράτησε με ευκολία το μηδέν στην άμυνα της στο πρώτο ημίχρονο, από λάθη στην άμυνα δέχθηκε δύο γκολ γνωρίζοντας την ήττα.

Παπαδόπουλος: Ο τερματοφύλακας της Λαμία είχε κάποιες καλές τοποθετήσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη δεν βοηθήθηκε από την άμυνα του χωρίς να φέρει ευθύνη για τα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ

Παντελιάδης: Είχε ίσως το πιο δύσκολο έργο απόψε στο ΔΑΚ Λαμίας. Προσπάθησε να κρατήσει σε χαμηλούς ρυθμούς τους Μπίσεσβαρ και Μάτος. Στην επανάληψη μετά τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ αποφάσισε να βγει μπροστά, ενώ είχε και κάποια καλά σουτ προς την εστία του Πασχαλάκη

Ασίγκμπα: Ο αμυντικός της Λαμίας έχασε μέσα από τα μάτια του τον Δημήτρη Πέλκα ο οποίος σαν σε προπόνηση έκανε ένα μικρό άλμα για να πιάσει την κεφαλιά και να σκοράρει

Αναστασιάδης: Ο υψηλόσωμος αμυντικός κράτησε σε ρηχά νερά το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟΚ. Ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ προωθήθηκε κυρίως σε στημένες φάσεις.

Βασιλαντωνόπουλος: Έκανε αρκετά λάθη στο σημερινό παιχνίδι καθώς είχε να αντιμετωπίσει ίσως την καλύτερη πλευρά (αριστερή) του Ελληνικού πρωταθλήματος. Δέχθηκε πολύ πίεση από τον Μακ, ενώ ο δεξιοπόδαρος αμυντικός δεν είχε βοήθεια από συμπαίκτη του

Όμο: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε τρομερή δουλειά κόβοντας κάθε επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη έκανε πολλά λάθη ενώ δέχτηκε μια χαζή κίτρινη κάρτα (συμπλήρωσε 7) που έκανε τον Τεννέ να του τα χώσει στην αλλαγή του.

Μπλάζιτς: Τα ίδια ισχύουν και για τον 35χρονο μέσο από το Μαυροβούνιο. Στο πρώτο ημίχρονο κινήθηκε κυρίως ανασταλτικά. Στην επανάληψη έκανε αρκετά λάθη, ενώ κάποια στιγμή μετά το 70′ έδειχνε αρκετά κουρασμένος.

Πίτι: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σήμερα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Προσπάθησε να μεταφέρει την μπάλα στα καρέ του Πασχαλάκη χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Ακόστα: Λίστα πράγματα από τον 34χρονο Ισπανό που περιορίστηκε σε πιο αμυντικά καθήκοντά. Έκανε λάθη στις μεταβιβάσεις του ενώ δεν βοήθησε τον Βασιλαντωνόπουλο στην πίεση που δέχθηκε η Λαμία από τον ΠΑΟΚ.

Βάντερσον: Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους πιο δραστήριος ποδοσφαιριστές για λογαριασμό της Λαμίας. Ο Βραζιλιάνος είχε κάποια ξεσπάσματα, αλλά ήταν τελείως μόνος στο να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για γκολ.

Μπούντνικ: Ο 28χρονος επιθετικός έκανε σήμερα λίγα πράγματα. Μπορεί να δέχθηκε ελάχιστες πάσες από τους συμπαίκτες του όμως δεν έκανε ο ίδιος και κάποια κίνηση για να ξεμαρκαριστεί.

Άστσεριτς: Ο 26χρονος υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής της Λαμίας στο χρόνο που αγωνίστηκε δεν φάνηκε ότι μπορεί να βοηθήσει στο θέμα του γκολ. Ακόμα και στην τελευταία φάση του αγώνα δεν μπόρεσε σε κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα.

Μπεν Τζεμιά: Πέρασε στην θέση του Όμο και στον χρόνο που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε ο Μπάμπης Τεννές.

Καραγιάννης: Αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτοο χωρίς να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αγώνα για την Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ