Απόλλων Σμύρνης : Με Στόουκς στον «τελικό» κόντρα στην Κέρκυρα

Απόλλων Σμύρνης : Με Στόουκς στον «τελικό» κόντρα στην Κέρκυρα

Ο Άντονι Στόουκς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για τον τελικό παραμονής κόντρα στην Κέρκυρα και θέτει υποψηφιότητα για τη βασική εντεκάδα. Εκτός οι Μενδρινός, Αλίβοντιτς.

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον Σαββατιάτικο (17/2, 15:00) «τελικό» παραμονής κόντρα στην Κέρκυρα και όπως αναμενόταν ο Άντονι Στόουκς βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας για το νησί των Φαιάκων.

Ο Ιρλανδός φορ που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ελαφράς Ταξιαρχίας διεκδικεί με πολύ μεγάλες πιθανότητες και θέση στη βασική εντεκάδα του Γιώργου Παράσχου, καθώς έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην ομάδα με τα εργομετρικά του, αλλά και την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Έκπληξη συνιστά ο αποκλεισμός του Αλίβοντιτς από την 18αδα, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Κούρος, Ελμπάζ, ο Μενδρινός που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και ο Μάατσεν για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Ανιέτε, Καστιγέχος, Μπαρτολίνι, Χουάρες, Παπάζογλου, Στάθης, Ντεβέσα, Ναδάλες, Ζησόπουλος, Τσουκαλάς, Στόουκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ