Λεβαδειακός : Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Λεβαδειακός : Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Superleague κι εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικου ματς (18/2, 17:15).

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός μέσω ανακοίνωσης της ενημέρωσε τον κόσμο της πως τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό θα έχουν μόλις 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από την Παρασκευή 16/2/2018  θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/2 και ώρα 17:15.

Η Γενική είσοδος για τις θύρες 1, 3, 6 είναι στην τιμή των 5 ευρώ.

* Η είσοδος για τους μαθητές των Σχολείων και τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες θα είναι δωρεάν από τη Θύρα 6 όπου θα πρέπει να βρίσκονται μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας για την έκδοση εισιτηρίων στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, στην Πλατεία Μαγιάκου :

Παρασκευή 16/2    09:00 – 16:00

Σάββατο 17/2      10.00 – 14.00

Κυριακή 18/2      10:00 – 14:30

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ