Δεν εκδίδει εισιτήρια η Λαμία, μόνο τα διαρκείας στο γήπεδο

Δεν εκδίδει εισιτήρια η Λαμία, μόνο τα διαρκείας στο γήπεδο

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να βγάλει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Λαμία αποφάσισα να μην επιτρέψει σε κανέναν φίλαθλο την είσοδο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Φθιώτιδας, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνη του ΠΑΟΚ, ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να διαθέσει εισιτήρια στα εκδοτήρια και πως δικαίωμα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κοντά θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει πως δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 17/2/2018 μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι του αγώνα και οι κάτοχοι προσκλήσεων, βάσει των συμβάσεων της ομάδας (Super League, χορηγοί κλπ).

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας αλλά και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθως για μας προέχει η προστασία των δύο ομάδων, του γηπέδου της πόλης μας καθώς και των στόχων μας που δεν μπορούν να τεθούν υπό κανέναν κίνδυνο στη συγκυρία αυτή.

Παρακαλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση να μεριμνήσει ώστε κανείς εκτός των κατόχων διαρκείας και προσκλήσεων (που πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν μαζί τους ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας – ταυτότητα-διαβατήριο) να μην έχει πρόσβαση στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την κατανόηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ