Πλησιάζει στην Αστάνα ο Κουλιμπαλί

Πλησιάζει στην Αστάνα ο Κουλιμπαλί

Η Αστάνα αντιμετωπίζει για το Γιουρόπα Λιγκ τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και λογικά από την Παρασκευή κι έπειτα θα τρέξουν οι εξελίξεις με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Καζακστάν κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή δεν έγινε αποδεκτή (πρόσφεραν περίπου 200.000 ευρώ). Οι «πράσινοι» έκαναν αντιπρόταση και φέρονται να ζητούν […]

Η Αστάνα αντιμετωπίζει για το Γιουρόπα Λιγκ τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και λογικά από την Παρασκευή κι έπειτα θα τρέξουν οι εξελίξεις με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Καζακστάν κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή δεν έγινε αποδεκτή (πρόσφεραν περίπου 200.000 ευρώ).

Οι «πράσινοι» έκαναν αντιπρόταση και φέρονται να ζητούν κοντά στο μισό εκατ. ευρώ. Η Αστάνα θέλει πολύ τον παίκτη, αλλά δύσκολα θα ανέβει στο ποσό που αξιώνει το «τριφύλλι». Αν βελτιώσει, πάντως, την προσφορά της κι αγγίξει έστω τις 300.000-350.000 ευρώ, τότε δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή.

Ο Αφρικανός δεξιός μπακ με τη σειρά δείχνει να έχει συμφωνήσει σε ετήσιες αποδοχές ύψους 400.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός, παράλληλα, όπως έπραξε και με όλους τους παίκτες που αποχώρησαν τον Γενάρη, έχει ζητήσει από τον Κουλιμπαλί να χαρίσει μέρος των οφειλομένων, τα οποία τώρα είναι περίπου 100.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ