Θύρα 13: Μέχρι 390.000 ευρώ από τα διαρκείας

Θύρα 13: Μέχρι 390.000 ευρώ από τα διαρκείας

Η θύρα 13 κάνει προσπάθειες για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού και για να βρει χρήματα ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο. Η πρώτη κίνηση ήταν να διαθέσει εισιτήρια διαρκείας προς 100 ευρώ το ένα, δίχως να ζητάει συνδρομή για τους συνδέσμους, όπως έκανε το καλοκαίρι. Ωστόσο, τα χρήματα που μπορούν να εξοικονομηθούν είναι συγκεκριμένα και δεν […]

Η θύρα 13 κάνει προσπάθειες για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού και για να βρει χρήματα ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο. Η πρώτη κίνηση ήταν να διαθέσει εισιτήρια διαρκείας προς 100 ευρώ το ένα, δίχως να ζητάει συνδρομή για τους συνδέσμους, όπως έκανε το καλοκαίρι.

Ωστόσο, τα χρήματα που μπορούν να εξοικονομηθούν είναι συγκεκριμένα και δεν ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ. Το καλοκαίρι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πούλησαν περίπου 800 κάρτες διαρκείας, κάτι που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να διαθέσει άλλες 3.900 για τις θύρες 13 και 14.

Αυτό σημαίνει πως αν πουληθούν όλες, τότε το ποσό που θα μαζευτεί είναι στις 390.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στην ΠΑΕ με το μισό μέσω Συμμαχίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ