Ατρόμητος : Μαγνητική ο Ρισβάνης, αμφίβολος κόντρα στον Αστέρα

Ατρόμητος : Μαγνητική ο Ρισβάνης, αμφίβολος κόντρα στον Αστέρα

Με ένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Ο Νταμίρ Κάναντι, μετά το ρεπό που έδωσε χτες στους παίκτες του, είδε σήμερα τον Σπύρο Ρισβάνη να νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στον ώμο και να μην προπονείται κανονικά. Έτσι ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική, για να μάθει αν θα μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Στο προπονητικό κέντρο επέστρεψαν όλη η ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης μετά το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες την Τρίτη ο Νταμίρ Κάναντι.

Οι παίκτες προπονήθηκαν σε δυο φάσεις, πρώτα στο γυμναστήριο με ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχεια στο γήπεδο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους που δούλεψαν πέραν του βασικού προγράμματος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Σπύρος Ρίσβάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στην ωμοπλάτη που τον ταλαιπωρούν από το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα θα κάνει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ