Ξάνθη : Τακτική και αποτελεσματικότητα ενόψει ΑΕΚ

Ξάνθη : Τακτική και αποτελεσματικότητα ενόψει ΑΕΚ

Την προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ συνέχισε η Ξάνθη. Έμφαση στη τακτική και την αποτελεσματικότητα από τον Ράσταβατς, ξανά απών ο Άντριαν Λουσέρο.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε το πρωινό της Τετάρτης η προετοιμασία της Ξάνθης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (18/2, 17:15), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα τακτικής, τα οποία ήταν προσαρμοσμένα στα… μέτρα της Ένωσης.

Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά το ζητούμενο ήταν η αποτελεσματικότητα με τους ποδοσφαιριστές να φέρνουν σε πέρας τις προσπάθειές τους. Μοναδικό πρόβλημα, αυτό της απουσίας του Άντριαν Λουσέρο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η Ξάνθη, το απόγευμα της Τετάρτης o Σύνδεσμoς Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου, πραγματοποίησε εκπαιδευτική ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: «Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», στην οποία ομιλητής ήταν ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ