Πλατανιάς : Πολλά τα προβλήματα για Χατζηνικολάου

Πλατανιάς : Πολλά τα προβλήματα για Χατζηνικολάου

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, για το εντός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Πλατανιά ανεβάζουν «στροφές» για το κρίσιμο εντός έδρας ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο έμπειρος τεχνικός στην προπόνηση της Τέταρτης (14/2) έμαθε από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου ότι ο Νίκος Κοροβέσης έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

Από την αναμέτρηση με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» θα απουσιάσει και ο Γιάννης Παπανικολάου που υποφέρει από ίωση, ενώ ο Κλεβίντ Ντικαμονά που έχει διάταση στο δικέφαλο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και θα μπει σε κανονικό ρυθμό την Παρασκευή(16/2).

Τώρα όσον αφορά τον αρχηγό του Πλατανιά, Σκαρντοβέλι Βάντερσον, όπως όλα δείχνουν πάει από το καλό στο καλύτερο όσο περνάνε οι μέρες, αλλά, η συμμετοχή του απέναντι στον ΠΑΣ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ