ΠΑΟΚ : Αμφίβολος ο Κάμπος για Λαμία

ΠΑΟΚ : Αμφίβολος ο Κάμπος για Λαμία

Χωρίς τους Τζάλμα Κάμπος και Λέο Μάτος άρχισε ουσιαστικά η προετοιμασία του Δικέφαλου για το παιχνίδι του Σαββάτου (17/2) απέναντι στη Λαμία.

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός έκανε ατομικό, εξαιτίας μιας διάτασης στον δικέφαλο, ενώ ο Βραζιλιάνος έριξε «ταχύτητα» ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης. Η συμμετοχή του Κάμπος στην αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, κρίνεται αμφίβολη και θα φανεί από την ετοιμότητα που θα δείξει ο οργανισμός του τις δυο επόμενες ημέρες.

Στο κλίμα του αγώνα με τη Λαμία, βάζει τους ποδοσφαιριστές του, ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις στην προπόνηση δουλεύει πάνω σε τομείς που θα χρειαστούν στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση, όπως η κυκλοφορία της μπάλας, η σωστή τακτική συμπεριφορά και τα τελειώματα φάσεων.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας παρακολουθήσει την Λαμία πως τον περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο, ούτως ώστε να έρθει μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ