Κατέθεσε έφεση ο Ολυμπιακός, ελπίδες για ελάφρυνση της ποινής

Κατέθεσε έφεση ο Ολυμπιακός, ελπίδες για ελάφρυνση της ποινής

Ο Ολυμπιακός εφεσίβαλε την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League και βάσει του σκεπτικού της απόφασης, κρίνει ότι υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες δικαίωσης.

Οπως είχε ήδη προαναγγελθεί από την ημέρα της έκδοσης της απόφασης, ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση εναντίον της ποινής που του επέβαλλε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Superleague, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ακραία και ανεδαφική την ποινή που τους επιβλήθηκε και η οποία περιλαμβάνει αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα, κλείσιμο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για 2 αγωνιστικές και πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ. Για αυτόν τον λόγο προσέφυγαν σε δεύτερο βαθμό, ευελπιστώντας ότι θα μειωθεί η ποινή τους, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την αφαίρεση βαθμών.

Μάλιστα οι Πειραιώτες μελέτησαν προσεκτικά το σκεπτικό της αρχικής απόφασης και θεωρούν ότι μπορούν να αλλάξουν την απόφαση και να έχουν μία πολύ μικρότερη ποινή, αντίστοιχη των όσων συνέβησαν. Και πλέον περιμένουν τον ορισμό ημερομηνίας για την εκδίκαση της υπόθεσης για να αναπτύξουν τα επιχειρήματα και τα πειστήριά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ