Σύσκεψη στην Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας για το Λαμία-ΠΑΟΚ

Σύσκεψη στην Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας για το Λαμία-ΠΑΟΚ

Στο πόδι βρίσκεται η πόλη της Λαμίας για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στην Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας για τα μέτρα τάξης του αγώνα.

Με δεδομένη την απόφαση της διοίκησης της Λαμίας να μην διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα και παρότι στη σύσκεψη της Παρασκευής άναψε κόκκινο και η Αστυνομία, εν’ τούτοις αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στην Αστυνομία προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα τάξης του αγώνα και πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση σε περίπτωση που εμφανιστούν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γύρω από το γήπεδο.

Στη σύσκεψη που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14:00, σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας της Φθιώτιδας, θα παρθούν αποφάσεις για το πως θα κυλίσουν όλα ομαλά χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Στην πόλη της Λαμίας υπάρχουν σύνδεσμοι τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της ΑΕΚ ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθεί ο τελικός μπάσκετ ανάμεσα στις δύο ομάδες και αρκετός κόσμος θα βρίσκεται σε καφετέριες της περιοχής για να δουν το παιχνίδι. Όλα αυτά κάνουν την κατάσταση αρκετά εκρηκτική και σίγουρα η Αστυνομία δεν θέλει να βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ