Το μαγικό δίδυμο του ΠΑΟΚ

Το μαγικό δίδυμο του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόλμησε στην αναμέτρηση με την Λάρισα να χωρέσει στην ίδια 11αδα τους Πέλκα και Μπίσεσβαρ με αποτέλεσμα ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ν' απολαύσει θέαμα.

Στο ματς με την ΑΕΛ είδαμε τον προπονητή του ΠΑΟΚ να παίρνει τολμηρές αποφάσεις βάζοντας στην ίδια 11αδα τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα. Αυτό το εγχείρημα δεν το τόλμησε τις προηγούμενες 21 αγωνιστικές γιατί πολύ απλά θεωρούσε πως ναι μεν θα έχει υπεροπλία στο κέντρο και καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά θα χάσει πολύ στα μαρκαρίσματα. Ο Λουτσέσκου, δεν εξελίσσει μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.  

Ο Μπίσεσβαρ, απέδειξε ότι μια χαρά «χωράει» στην ενδεκάδα μαζί με τον Πέλκα. Χάρη στις μεταβιβάσεις των δεξιοτεχνών παικτών του, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε γκολ και από πλάγια και από τον άξονα. Στον αγώνα με την Λάρισα δεν τα έκαναν όλα οι πλάγιοι. Οι Θεσσαλονικείς είχαν χαφ με όλη τη σημασία της λέξης. Και σ’ αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Μπίσεσβαρ. Ήταν η πιο «χορταστική» φετινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πρόσφερε πολλές ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα ξεκινήσει βασικός και στην αναμέτρηση με την Λαμία, ενώ όσο ο Ρόμπερτ Μακ δεν λέει να ανεβάσει ταχύτητα τόσο θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον Κάμπος να του παίρνει την θέση επάξια κι ας μην είχε καλή απόδοση στο ματς της Δευτέρας με τους Θεσσαλούς.  

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ