Παναθηναϊκός : Αρχίζει να ψήνεται για Αστάνα ο Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός : Αρχίζει να ψήνεται για Αστάνα ο Κουλιμπαλί

Ο Αφρικανός είναι θετικός να μετακομίσει στο Καζακστάν, αλλά εξελίξεις θα υπάρξουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η πώληση του Ουσμάν Κουλιμπαλί έχουν αυξηθεί. Εξελίξεις, ωστόσο, θα υπάρξουν από την ερχόμενη Παρασκευή, αφού στην Αστάνα ασχολούνται με την εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Η ομάδα του Καζακστάν προσφέρει έως 400.000 ευρώ στον Αφρικανό δεξιό μπακ, τη στιγμή που το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό είναι 180.000 ευρώ. Ο Κουλιμπαλί είναι γεγονός ότι δεν πετάει τη σκούφια του για να μετακομίσει στην Αστάνα, αλλά βλέποντας ότι η κατάσταση στο τριφύλλι δεν βελτιώνεται, αρχίζει να σκέφτεται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο της μεταγραφής. Συζητάει με την οικογένειά του και είναι αλήθεια ότι αν δεν ήταν τραγικά τα πράγματα στο τριφύλλι, τότε δεν θα είχε αντίρρηση να παραμείνει.

Να σημειωθεί, παράλληλα, ότι άλλη ομάδα δεν έχει προσεγγίσει τον Κουλιμπαλί (τον Γενάρη ήρθαν προτάσεις από Μαλίν, Λέγκια Βαρσοβίας, ωστόσο, τις απέρριψε). Στο Καζακστάν η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31 Μαρτίου και ναι μεν δεν υπάρχει βιασύνη, αλλά τόσο ο Παναθηναϊκός (αν όλα κυλήσουν ομαλά θα καρπωθεί περίπου 200.000-300.000 ευρώ), όσο κι ο παίκτης επιθυμούν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση το αργότερο την επόμενη εβδομάδα.

Όσο για το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η Αστάνα με την ΟΥΕΦΑ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα λυθεί. Η πλευρά του Κουλιμπαλί έχει ενημερωθεί ότι η ομάδα του Καζακστάν θα προχωρήσει άμεσα σε μία πώληση, ώστε να είναι απόλυτα σύννομη όπως ορίζεται από το Financial Fair Play και δεν θα της επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ