Παναθηναϊκός : Περισσότερο ψάχνουν τον επόμενο

Παναθηναϊκός : Περισσότερο ψάχνουν τον επόμενο

Το συμβόλαιο του Ουζουνίδη ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και μ’ αυτές τις συνθήκες και τα πρόσωπα δεν υπάρχει περίπτωση ανανέωσης.

Με τα τόσα προβλήματα το τελευταίο που δείχνει να ασχολείται η διοίκηση είναι η προεργασία για την επόμενη σεζόν. Σαφώς και οι προτεραιότητες είναι η επιβίωση, όμως, στο τιμόνι της ομάδας υπάρχει ένας άνθρωπος που απολαμβάνει την εκτίμηση του κόσμου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της περιόδου και σε κάθε υγιή σύλλογο θα ξεκινούσαν είτε τη συζήτηση ανανέωσης της συνεργασίας είτε θα βρίσκονταν στο ψάξιμο για τον επόμενο. Κι αυτή τη στιγμή οι ενδείξεις φανερώνουν ότι οι περισσότεροι συνεργάτες του Αλαφούζου, μάλλον ψάχνουν τον επόμενο. Να επισημάνουμε φυσικά ότι αν υπάρξει διάδοχη κατάσταση στο μετοχικό, τότε όλα ενδέχεται ν’ ανατραπούν. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τον Ουζουνίδη.

Στέλεχος της ΠΑΕ τον Γενάρη και μέσα στον χαμό που γινόταν με τις περικοπές και τις διαφωνίες, ζήτησε από τον Εβρίτη τεχνικό ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Στον κόσμο τους πραγματικά ορισμένοι. Πώς να γίνει σχεδιασμός όταν ο ιδιοκτήτης δεν ξεκαθαρίζει τι μπάτζετ θέλει και γενικά τις προθέσεις του. Αλλο να παραδώσει ο Ουζουνίδης μία έκθεση για το τι χρειάζεται κι άλλο να κάνει προγραμματισμό και σταδιακά να ξεκινά την υλοποίησή του. Σοβαρή κουβέντα, λοιπόν, γι’ ανανέωση δεν έχει γίνει.

Ο Ουζουνίδης θα ήθελε πάρα πολύ να μείνει στον Παναθηναϊκό. Αλλά όχι με αυτές τις συνθήκες. Ενδεχομένως και με τα ίδια πρόσωπα. Ο μόνος τρόπος ν’ αλλάξει σκεπτικό είναι να πάρει ξαφνικά εγγυήσεις ότι «σε πιστεύουμε, εσύ θα καθοδηγήσεις τον Παναθηναϊκό κι εμείς σου εγγυόμαστε ότι οικονομικά όλα θα είναι τακτοποιημένα και θα σου παρέχουμε τις συνθήκες που χρειάζονται για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός όπως τον θέλουμε όλοι». Στην παρούσα φάση αυτό είναι ουτοπικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ