Παναθηναϊκός : «Θα μας πάρουν με τις πέτρες»

Παναθηναϊκός : «Θα μας πάρουν με τις πέτρες»

Ο Πέδρο Κόντε ήταν στο μυαλό του Ουζουνίδη και των συνεργατών του, αλλά γρήγορα εγκαταλείφθηκε η σκέψη.

Το Σάββατο ο Πέδρο Κόντε σκότωσε τον Παναθηναϊκό. Υπήρχε μία πιθανότητα να είναι διαφορετικά τα πράγματα και να σκότωνε τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αλλά όπως ήρθε η σκέψη έτσι κι έφυγε. Ο Ισπανός φορ ήταν από την ελληνική αγορά το πρώτο όνομα στη λίστα των Ουζουνίδη, Διαμαντόπουλου. Πιο μπροστά ακόμα κι από τον ομογενή Απόστολο Γιάννου. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» καιγόταν για επιθετικό μετά και τη φυγή του Τσάβες. Ηθελε την 1η Γενάρη στη διάθεσή του έναν φορ. Ακόμα καλύτερα αν ήταν ο Κόντε, που έχει ποιότητα, γνωρίζει την ελληνική νοοτροπία και δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα προσαρμογής.

Για τον Κόντε, λοιπόν, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη προεργασία για να μπει στη λίστα του Παναθηναϊκού. Αλλά πώς να τον αποκτήσει, αφού δεν είχε χρήματα για τη μεταγραφή. Ο Κοζορώνης στις αρχές Δεκεμβρίου έκανε προσφυγή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμέσως, λοιπόν, γεννήθηκε το ερώτημα στον ΠΑΟ «λες να κάνει προσφυγή; Αν το πράξει θα δούμε». Δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός με τα τόσα ανοιχτά μέτωπα να πιέσει παίκτη να κάνει προσφυγή. «Θα μας πάρουν με τις πέτρες, αν επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν;», σχολίαζαν οι «πράσινοι» σε σχετικές ερωτήσεις.

Αν το αποφάσιζε από μόνος του ο Κόντε ήταν άλλο θέμα. Όπως με τον Οικονόμου. Δεν ήταν ο Παναθηναϊκός πίσω από την προσφυγή. Ηταν βέβαια στο μυαλό του παίκτη το «τριφύλλι». Μόνο που στην υπόθεση του Κόντε υπήρχε μία ακόμα παράμετρος. Ας υποθέσουμε ότι ο Κόντε έκανε προσφυγή. Θα είχε τη δυνατότητα ο Παναθηναϊκός που κοιτάει να κόψει απ’ όπου μπορεί, να δώσει στον 30χρονο Ισπανό φορ το συμβόλαιο που θα ζητούσε; Όχι ότι θα ήταν και πολύ υψηλό. Το πιθανότερο είναι να κατέληγε αλλού. Μία ακόμα ιστορία-απόδειξη ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει παίκτες όπως θέλει κι όταν θέλει. Να είχε για παράδειγμα το ρευστό κι όπως απέκτησε η ΑΕΚ τον Χουλτ να έδινε χρήματα στον ΠΑΣ να πάρει τον Κόντε ακόμα και με προσφυγή. Ετσι για το ηθικό της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ