Μπίσεσβαρ : «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα»

Μπίσεσβαρ : «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, υποστηρίζοντας πως αν ο Δικέφαλος συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό τότε δεν θα έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος υποστήριξε πως αν ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίσει να παίζει έτσι, τότε δεν μπορεί κάποια ομάδα να τους κοντράρει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά, είπε: «Είμαστε σε καλή φόρμα νιώθουμε καλά, παίζουμε καλά, ότι αλλαγές και αν γίνουν, όλοι παίζουμε καλά βγάζουμε υγεία. Είμαστε εδώ για να νικάμε και να περνά καλά ο κόσμος. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Σε ό,τι αφορά την απόδοσή του, είπε: «Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι ξεκίνησα σήμερα είναι λόγω της εμφάνισης μου με τον Ατρόμητο αν μου δοθεί η ευκαιρία θα βοηθάω όσο γίνεται έχουμε 20 καλούς παίκτες και όλοι θέλουμε να αρπάζουμε τις ευκαιρίες».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: «Σίγουρα πάμε βήμα βήμα αλλά αν είμαστε καλά νομίζω πως δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ