Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες για να «χτίσει» το μέλλον

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες για να «χτίσει» το μέλλον

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν καλοί παίκτες και οι ερυθρόλευκοι θα «χτίσουν» πάνω τους έχοντας το βλέμμα στο μέλλον.

Η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς τα πράγματα έχουν δυσκολέψει παρά πολύ για τους ερυθρόλευκους στο πρωτάθλημα ενώ πριν από λίγες μέρες οι πειραιώτες αποκλείστηκαν από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ασφαλώς κανείς οπαδός των πρωταθλητών δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος αλλά κανείς επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνά και τον πόλεμο που έχει βιώσει η ομάδα του λιμανιού την φετινή περίοδο. Γίνεται λοιπόν μεγάλη κουβέντα για το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος και αν η ομάδα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι, είχε τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Το σίγουρο είναι πως το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος έχει δυνατότητες. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες στο δυναμικό του, έχει παίκτες στους οποίους μπορεί να «χτίσει» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το περασμένο καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από δύο προκριματικούς γύρους. Τότε το ρόστερ ήταν καλό και μετά από ένα μήνα δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού; Μα όχι βέβαια. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ του και πάνω σε καλούς παίκτες θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διαμορφωθεί μια νέα ομάδα.

Όποιος θεωρεί πως οι πειραιώτες δεν έχουν παίκτες στο δυναμικό τους μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Κι αυτό διότι πριν από τρεις αγωνιστικές οι ερυθρόλευκοι ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στον Ολυμπιακό παίζει ο Μιραλάς. Παίζει ο Ανσαριφάρντ που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Φορτούνης, ο Ρομαό, ο Οτζίτζα, ο Κούτρης, ο Ένγκελς για τον οποίο ακούγονται πολλά για ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες.

Για τον Σισέ γράφουν οι πορτογαλικές εφημερίδες περί ενδιαφέροντος της Μπενφίκα και όχι μόνο. Και δεν είναι φυσικά μόνο αυτοί. Μιλάμε για παίκτες που δεν βρίσκει κάποιος σε ρόστερ καμιάς ομάδας του πρωταθλήματος. Κανείς όμως δεν μπορεί να μην σταθεί και στα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι από τον Μπέσνικ Χάσι. Ο τρόπος με τον οποίο έκανε την προετοιμασία ο Αλβανός τεχνικός επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τους πειραιώτες και προκάλεσε πολλά προβλήματα.

Επίσης θα πρέπει να επισημάνει κάποιος ότι λάθη έγιναν και την περίοδο που ο Λεμονής ήταν στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδος. Αυτό άλλωστε που όλοι παραδέχονταν είναι πως οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα, ακόμα και σε παιχνίδια που τελικά κατάφερναν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Και τα λάθη που έγιναν από τους δύο προπονητές που προαναφέραμε, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την αγωνιστική εικόνα των πρωταθλητών το τελευταίο διάστημα.

Κανείς δεν αμφισβητεί πως υπήρχαν και περιπτώσεις παικτών που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις. Παίκτες που έκαναν λάθη και δεν έδειξαν την κάψα πρέπει να έχει ένας παίκτης του Ολυμπιακού για να βοηθήσει την ομάδα του. Απομακρύνθηκαν από την ομάδα του λιμανιού και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις, ειδικά αν κάποιοι δεν αλλάξουν συμπεριφορά.

Άλλο αυτό κι άλλο να επιχειρείται μια προσπάθεια αποδόμησης του ερυθρόλευκου ρόστερ. Ο Ολυμπιακός έχει στο δυναμικό του παίκτες για να «χτίσει» το μέλλον και στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις σωστές κινήσεις. Ο Γκαρθία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός διατηρεί πολύ καλή σχέση με τους παίκτες του Ολυμπιακού κι έχει καλή γνώμη για το ρόστερ των πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ