Παράσχος : «Ρωτήστε τον Μαθιουλάκη που ήθελε να φύγω»

Παράσχος : «Ρωτήστε τον Μαθιουλάκη που ήθελε να φύγω»

Ο Γιώργος Παράσχος επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη και σε πρώην συνεργάτη του, για την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας των Χανίων.

Ο προπονητής του Απόλλωνα και πρώην τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα των Χανίων «Κόσμος της πόλης» και αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

«Εγώ δεν είχα σκοπό να φύγω. Ρωτήστε τον πρόεδρο του Πλατανιά, τον κ. Μαθιουλάκη, που ήθελε να φύγω. Μαζί με τους δήθεν συναδέλφους μου θεώρησαν ότι ξέρουν από μπάλα πλέον και μου χρέωσαν την κακή πορεία της ομάδας. Αν δεν είχα φύγει, τώρα η ομάδα θα είχε πολύ περισσότερους βαθμούς» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε λέγοντας.

«Όταν σου λέει ο πρόεδρος ότι το μπάτζετ σου θα είναι καλύτερο και εν τέλει δεν είναι, νομίζω ότι δεν μπορείς να πετάς και στα σύννεφα. Όταν εξηγείς στον πρόεδρο ότι χρειάζεται ο Πλατανιάς να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος για τον κόσμο και σου λέει μην ανησυχείς αλλά στο τέλος δεν διαθέτει τα χρήματα που χρειάζονται, τι άλλο να εξηγήσω; Εγώ φταίω στο θέμα των συνεργατών.

Δύο φορές στην ποδοσφαιρική μου καριέρα έχω κάνει λάθος σε συνεργάτες. Η μία έγινε στον Πλατανιά που μου έσκαψε το λάκκο. Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα μπορούν να καταλάβουν ποιον εννοώ. Όμως δυστυχώς υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να φύγω και να κάνουν τα δικά τους κουμάντα εκεί μέσα. Κρίμα που τους εμπιστεύτηκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ