Βαγγέλης Μαρινάκης : «Μην βγείτε στο δεύτερο ημίχρονο»!

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Μην βγείτε στο δεύτερο ημίχρονο»!

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την ασυλία του Τζήλου στους παίκτες του Ατρομήτου που βάραγαν στο ψαχνό, ζήτησε από την ομάδα να καθυστερήσει να βγει στην επανάληψη σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές έκανε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι στη «μάχη» με τον Ατρόμητο. Και η λέξη «μάχη» μόνο τυχαία δεν επιλέχτηκε. Φορτούνης και Μιραλάς αποχώρησαν τραυματίες πριν καν πάνε οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα με τον Τζήλο και τους βοηθούς του να δείχνουν απίστευτη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Μια εξέλιξη που σύμφωνα με πληροφορίες έκανε έξαλλο τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, που μάλιστα ζήτησε από την ομάδα να μην βγει στην ώρα που έπρεπε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Η οργή είναι μεγάλη στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε η διαιτησία την ομάδα του την ώρα που οι ερυθρόλευκοι δέχονταν τα μαρκαρίσματα οδηγώντας Φορτούνη και Μιραλάς σε αναγκαστική αλλαγή αλλά και τον Ταχτσίδη στην επανάληψη.

Στο ποδόσφαιρο άλλωστε δεν χρειάζεται απλά να μην σου δώσει ένα πέναλτι ή να μην καταλογίσει ένα οφσάιντ ο διαιτητής για να φανεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει μια ομάδα.

Το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων που βάραγαν στο ψαχνό χωρίς την παραμικρή αντίδραση του διαιτητή ανάγκασε τον Ολυμπιακό σε ένα από τα πλέον κομβικά ματς της φετινής σεζόν να στερηθεί των υπηρεσιών δύο βασικότατων παικτών του χωρίς μάλιστα να υπάρξει και η ανάλογη τιμωρία στους αντιπάλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ