Κόντης : «Με αυτά που συμβαίνουν με τη διαιτησία δεν μπορώ να πω κάτι»

Κόντης : «Με αυτά που συμβαίνουν με τη διαιτησία δεν μπορώ να πω κάτι»

Ο Χρήστος Κόντης εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου, την έντονη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις του διαιτητή Τζήλου, στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο, Χρήστος Κόντης δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαιτησία, με τον βοηθό του Όσκαρ Γκαρθία να τονίζει στην  συνέντευξη Τύπου. «Βλέπετε όλοι τι γίνεται στο γήπεδο δεν έχω τίποτε να πω στους παίκτες μου, κανονικά θα έπρεπε αυτοί να είναι οι πρωταγωνιστές αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν με τη διαιτησία εγώ δεν μπορώ να πω κάτι». Αυτή ήταν η τοποθέτηση που έκανε ο Χρήστος Κόντης, εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες του για τις αποφάσεις του Τζήλου. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο βοηθός του Γκαρθία δεν θέλησε να πει κάτι άλλο και αποχώρησε.

Δηλώσεις δεν έκανε μετά το τέλος του αγώνα κανένας παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς υπήρξε απαγόρευση δηλώσεων για τους ερυθρόλευκους.

Φόβοι για ζημιά στον Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο Περιστέρι και τελικά αντικαταστάθηκε στο 24’ από τον Πάρντο. Ο διεθνής μέσος των πρωταθλητών Ελλάδος έχει πρόβλημα πίσω από το γόνατο και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό πρόβλημα. Ο άσος των ερυθρόλευκων, ο οποίος έπαιξε έχοντας ενοχλήσεις πριν από το ματς, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Κάκωση στον ώμο ο Μιραλάς

Άτυχος στάθηκε και ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς ο Βέλγος επιθετικός υπέστη κάκωση στον αριστερό ώμο και αντικαταστάθηκε πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Βέλγος τραυματίστηκε μάλιστα σε φάση που ο διαιτητής Τζήλος, δεν έδωσε ούτε φάουλ. Ο διεθνής στράικερ της ομάδας του λιμανιού είχε μάλιστα έντονους πόνους και γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς, παρά την προσπάθεια που έκανε.

Σε ότι αφορά τον Ταχτσίδη, ο διεθνής μέσος είχε λιποθυμικό επεισόδιο μετά τη σύγκρουση του με τον Ντάουντα και ο γιατρός των πρωταθλητών Ελλάδος, Χρήστος Θέος επέμεινε για την αντικατάσταση του παίκτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ