Παναιτωλικός – Πλατανιάς 3-0

Παναιτωλικός – Πλατανιάς 3-0

Ο Παναιτωλικός νίκησε 3-0 τον Πλατανιά, με δύο γκολ του Ρόσα κι ένα του Τσοκάνη και αισθάνεται πολύ πιο άνετα σε ότι αφορά την παραμονή του στην σούπερ λίγκα.

Ο Παναιτωλικός νίκησε εύκολα τον Πλατανιά με 3-0 και πέτυχε μια σημαντική νίκη, που του δίνει την δυνατότητα να αισθάνεται άνετα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αντίθετα ο Πλατανιάς ηττήθηκε σ’ ένα ακόμα παιχνίδι και τα πράγματα γίνονται πολύ δυσκολότερα για την ομάδα των Χανίων.

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο ματς, καθώς κατάφερε να προηγηθεί στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Πλατανιά και πήραν το προβάδισμα με το εξαιρετικό γκολ του Ρόσα, δείχνοντας πως ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για ν’ αποφύγουν τυχόν περιπέτειες.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε μετά το εικοσάλεπτο να ισορροπήσει και η ομάδα της Κρήτης είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, για να κάνει το 1-1 στο 29’. Αρχικά ο Κυριακίδης γλίτωσε την ομάδα του από αυτογκόλ του Τσοκάνη και στη συνέχεια της φάσης, ο Δημούτσος σούταρε ένα μέτρο πριν τη γραμμή του τέρματος, αλλά ο Τσοκάνης με αυτοθυσία έδιωξε την μπάλα.

Το «καθάρισε» ο Τσοκάνης

Η ομάδα του Αγρινίου ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, θέλοντας να «καθαρίσει» το ματς με την επίτευξη δεύτερου γκολ και τα κατάφερε με τον Τσοκάνη, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 57’. Κάπου εκεί τέλειωσαν όλα, με τους γηπεδούχους να κλειδώνουν τη νίκη και τον Πλατανιά να γνωρίζει μιαν ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Ρόσα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 87′, με τον παίκτη του Παναιτωλικού να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το «κλειδί» Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε από το πρώτο λεπτό τον Πλατανιά. Το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση της ομάδας του Αγρινίου.

Το 10άρι: Ο Ρόσα δικαιούται τον τίτλο, καθώς πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ, οδηγώντας την ομάδα του σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Στον πάγκο Ο Κλέσιο θα μπορούσε να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς για την ομάδα του, αλλά είχε πολλές λανθασμένες επιλογές.

Γιατί κόουτς Ο Πλατανιάς παρουσίασε για ένα ακόμα παιχνίδι αμυντικά προβλήματα και δέχθηκε γκολ. Αυτό είναι πρόβλημα που κανείς προπονητής των φιλοξενούμενων δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει.

Παναιτωλικός – Πλατανιάς 3-0

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Γκολ: 7’, 84′  Ρόσα, 57’ Τσοκάνης.

Κίτρινες κάρτες: 56’ Μπεχαράνο – 45’ Αγγελόπουλος, 60’ Κοροβέσης, 84′ Ενσικουλού.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (70’ Χαντάκιας), Ρόσα, Κλέσιο (58’ Μάζουρεκ), Ντίας, Μπεχεράνο, Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάι, Γουίλιαν (84′ Βασιλούδης).

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Καρυπίδης, Πλιάτσικας (46’ Πετρόπουλος), Ενσικουλού, Ντικαμονά (88′ Στάμου), Αγγελόπουλος, Νίλι, Μάλσα, Στάθης, Κοροβέσης (68’ Κασάλιτσα), Δημούτσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ