Παναθηναϊκός : Μπαίνουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία

Παναθηναϊκός : Μπαίνουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία

Χρήματα από την Αλ Αΐν και από τον Γιάννη Αλαφούζο αναμένονται στον Παναθηναϊκός εντός των επόμενων ημερών.

Αποφασισμένος να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να πτωχεύσει και να… σκάσει στα χέρια του, αλλά δίχως να προχωρήσει και σε μεγάλο οικονομικό άνοιγμα, εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε δώσει εντολή για πολύ μεγάλη μείωση του μπάτζετ τον Ιανουάριο, στόχος που δεν επετεύχθη στο 100%, αφού το μπάτζετ έφτασε περίπου στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να διώξει τον Αγησίλαο Τουμαζάτο και να ωθήσει επί της ουσίας στην έξοδο τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος και ο φόβος πως μπορεί να… σκάσει στα χέρια του, έχουν κάνει τον Γιάννη Αλαφούζο να σκέφτεται πλέον περισσότερο από ποτέ να βάλει το χέρι στην τσέπη και να καλύψει ορισμένες από τις υποχρεώσεις του ώστε να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να αποφύγει τον κίνδυνο που καραδοκεί με αφαιρέσεις βαθμών και με προσφυγές από ποδοσφαιριστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος θα βάλει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε να διακανονίσει ο Παναθηναϊκός πολλές από τις υποχρεώσεις σε πρώην παίκτες και σε πιστωτές για να αποφύγει και τον τριετή αποκλεισμό από την UEFA.

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα περιμένουν από τον Παναθηναϊκό και τις 700.000 ευρώ από την Αλ Αϊν, που αντιστοιχούν στη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ, για να καλύψουν δόσεις συμβολαίων, όπως υποσχέθηκε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην πρόσφατη συνάντησή του με τους ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ