Απόλλωνας Σμύρνης – Λεβαδειακός 1-1

Απόλλωνας Σμύρνης – Λεβαδειακός 1-1

Ο Απόλλωνας ήταν ανώτερος και είχε την κατοχή, ο Λεβαδειακός όμως πιο απειλητικός, με τις δύο ομάδες να κόβουν το... καρπούζι στη μέση και να παίρνουν από ένα βαθμό (1-1). Παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη η Ελαφρά Ταξιαρχία, με τον Παράσχο να μην κάνει ούτε σήμερα σεφτέ.

Ο Απόλλωνας ήταν ανώτερος και είχε την κατοχή, ο Λεβαδειακός όμως πιο απειλητικός, με τις δύο ομάδες να κόβουν το… καρπούζι στη μέση και να παίρνουν από ένα βαθμό (1-1). Παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη η Ελαφρά Ταξιαρχία, με τον Παράσχο να μην κάνει ούτε σήμερα σεφτέ, φθάνοντας τις πέντε ισοπαλίες (και δύο ήττες) στον πάγκο της. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54′ με την προβολή του Μπαρτολίνι, στο 67′ όμως οι Βοιωτοί ισοφάρισαν σε 1-1, χάρη σε όμορφο σουτ του Γιακουμάκη από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Ανακάλεσε αποβολή του Λεονάρντο ο Θάνος (!), που θα μπορούσε να είχε σφυρίξει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο 88′ σε μαρκάρισμα πάνω στον Καστιγέχιος, φάση για την οποία «φωνάζουν» στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Παράσχου ανέβηκε στους 16 βαθμούς, προσπέρασε την Κέρκυρα, παραμένει όμως μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε καλύτερη μοίρα ο Λεβαδειακός των 25 πόντων, που ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και φαίνεται να έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή του.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του ματς

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ