Πετράκης : «Ο Κόντε είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα»

Πετράκης : «Ο Κόντε είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα»

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σέντερ φορ της ομάδας του, Πέδρο Κόντε.

Ο Πέδρο Κόντε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού επιθετικού. Μάλιστα ο προπονητής του ΠΑΣ χαρακτήρισε τον Κόντε κορυφαίο σέντερ φορ στην Ελλάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

«Έχω ξαναπεί ότι ο Κόντε είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα. Δεν του λείπει τίποτε και η βοήθεια που έχει δώσει στην ομάδα είναι τεράστια. Εμείς έχουμε τον Κόντε αλλά έχουμε κι άλλους δέκα παίκτες και όσους μπαίνουν αλλαγή, που βοηθούν για να αναδειχθεί η αξία του. Σέβομαι όσα είπε ο κ. Ουζουνίδης, αλλά δεν συμφωνώ. Όλοι οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους. Ο Μπετρά βοήθησε πάρα πολύ να αξιοποιήσουμε τον Κόντε. Όλοι έκαναν κατάθεση ψυχής στο σημερινό παιχνίδι».

Ο Πετράκης αναφέρθηκε και στους λόγους που θεωρεί πολύ σημαντική τη νίκη της ομάδας του, λέγοντας μετά το τέλος του αγώνα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας γεμίζουν ικανοποίηση. Καταρχάς ήταν άδικος ο αποκλεισμός μας στο Κύπελλο. Από εκεί και πέρα, είχαμε να κερδίσουμε από την 28η Οκτωβρίου στην έδρα μας, παρότι δικαιούμασταν σε άλλα ματς τη νίκη. Είχαμε να κερδίσουμε 32 χρόνια τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και ήταν μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ