Ράσταβατς : «Καθαρό οφσάιντ το γκολ της Κέρκυρας»

Ράσταβατς : «Καθαρό οφσάιντ το γκολ της Κέρκυρας»

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε έντονα παράπονα για το γκολ της Κέρκυρας στο παιχνίδι με την Ξάνθη, τονίζοντας ότι το γκολ ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ.

Παράπονα από τον διαιτητή και τον βοηθό για το γκολ που πέτυχε η Κέρκυρα στα Πηγάδια είχε ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως το γκολ οφσάιντ που δέχτηκε η Ξάνθη δεν είναι δικαιολογία για το γεγονός ότι δεν νίκησε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

«Πρέπει να πω ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν αυτό με τα περισσότερα λάθη εντός έδρας. Στο τέλος πήραμε τον πόντο, το γκολ της Κέρκυρας ήταν καθαρό οφσάιντ, όπως και πολλές ευκαιρίες της φιλοξενούμενης. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, είχαμε προβλήματα σήμερα στις επαφές, κάναμε λάθη στις δικές μας μπάλες, αλλά παρ’όλα αυτά μπορούσαμε να κερδίσουμε και σήμερα. Αφού δεχτήκαμε το γκολ, ρισκάραμε, κάναμε φάσεις, κάναμε και λάθη αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, το ξανατονίζω».

Για τον Κάστρο: «Ο Κάστρο πέτυχε το γκολ, αλλά επιλογή μου ήταν να μην τον χρησιμοποιήσω από την αρχή, καθώς ήξερα ότι θα υπάρχουν κενοί χώροι στην άμυνα της Κέρκυρας, ήθελα να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας. Στο τρίτο κομμάτι του αγώνα, το παιχνίδι ήταν στα μέτρα του Ματίας, χρησιμοποιήθηκε και σκόραρε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ