Ολυμπιακός : Θέλει να πάει Περιστέρι ο Γκαρθία

Ολυμπιακός : Θέλει να πάει Περιστέρι ο Γκαρθία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία πήρε εξιτήριο από το θεραπευτήριο Metropolitan το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Ισπανός ζήτησε να πάει αύριο στο Περιστέρι για να κοουτσάρει τους ερυθρόλευκους αλλά οι γιατροί του είπαν πως θα πρέπει να μείνει σπίτι του για λίγες μέρες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας πριν από λίγες μέρες στο θεραπευτήριο Metropolitan και σήμερα πήρε εξιτήριο. Ο Ισπανός τεχνικός αισθάνονταν καλύτερα και είναι πλέον στο σπίτι του, αλλά αυτό που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η επιθυμία που εξέφρασε για να πάει στο Περιστέρι.

Ο Καταλανός προπονητής θέλει να κάτσει στον πάγκο των πειραιωτών και να κοουτσάρει την ομάδα του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Όπως προαναφέραμε όμως ο Γκαρθία πήρε σήμερα εξιτήριο και μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, χρειάζονται κάποιες μέρες ξεκούρασης στο σπίτι.

Οι γιατροί έχουν συστήσει στον Ισπανό τεχνικό να μείνει σπίτι του και να μην πάει στο Περιστέρι κι αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος δεν θα κοουτσάρει τους ερυθρόλευκους στον αυριανό αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος προπονητής ήθελε πολύ να βρίσκεται στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος, στο πολύ σημαντικό ματς με τους Περιστεριώτες. Ο Γκαρθία έδειξε μάλιστα την επιθυμία του να κοουτσάρει την ομάδα του με πολύ έντονο τρόπο κι αυτό έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Με Κόντη στον πάγκο

Ο Γκαρθία θα μείνει όπως προαναφέραμε για λίγες μέρες στο σπίτι του ώστε να αναρρώσει μετά από την επέμβαση και στον πάγκο του Ολυμπιακού στο Περιστέρι θα είναι ο Χρήστος Κόντης. Ο βοηθός του Γκαρθία κοουτσάρισε τους ερυθρόλευκους και στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ και θα ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα την αποστολή της ομάδας του λιμανιού για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Σε ανοιχτή γραμμή ο Γκαρθία με τους συνεργάτες του

Ο Ισπανός προπονητής των ερυθρόλευκων ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του τις μέρες που νοσηλεύτηκε στο Metropolitan και δεν έκρυβε την στενοχώρια του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ένωση. Ο Καταλανός τεχνικός θα μιλήσει και σήμερα με τους συνεργάτες του στου Ρέντη και αναμένεται να πιάσει (ξανά) δουλειά στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ