Παναθηναϊκός : Υπόσχεση για πληρωμές και πλάνο αποπληρωμής χρεών από Κωνσταντίνου!

Παναθηναϊκός : Υπόσχεση για πληρωμές και πλάνο αποπληρωμής χρεών από Κωνσταντίνου!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεσμεύτηκε για καταβολή του υπόλοιπου 60% της δόσης Οκτωβρίου, αλλά και έναντι αυτής του Δεκεμβρίου. Μοιράστηκε πλάνο αποπληρωμής χρωστούμενων στους παίκτες.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολη και παρά το γεγονός ότι όλοι κάνουν υπομονή και βάζουν πλάτη στα προβλήματα, εάν δεν υπάρξει άμεσα οικονομική ένεση, τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα. Καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους και να μην αντέχουν άλλο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ωστόσο, δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα μπουν χρήματα. Ο Βασίλης Κωνσταντίνουν έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» το μεσημέρι της Παρασκευής και υποσχέθηκε στους παίκτες των Πράσινων ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει πληρωθεί το υπόλοιπο 60% της δόσης του… Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί και ένα επιπλέον ποσό ως έναντι της δώσεις του Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες: «Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχετε πληρωθεί το υπόλοιπο 60% από την δόση του Οκτωβρίου ακόμα και αν δεν έχουμε πάρει τα χρήματα από την Αλ Αϊν. Και θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε και έναντι από τον Δεκέμβριο».

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η παρουσία του Κωνσταντίνου στο προπονητήριο του Παναθηναϊκού είχε σημαντικό λόγο. Καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ μοίρασε στους παίκτες τα έγγραφα που πρέπει να υπογράψουν (σ.σ. για τους διακανονισμούς των χρεών, έως 31/12), ώστε να μπορέσει η ομάδα να καταθέσει πλήρη φάκελο και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στην αδειοδότησή της.

Μάλιστα πριν από αυτό παρουσιάστηκε ένα συνολικό πλάνο αποπληρωμής των χρεών στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, με σκοπό να επανέλθει η κανονικότητα στον σύλλογο. Ενα πλάνο που δεν έπεισε, αλλά που κρίνεται ως μία καλή αρχή για να μπει ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία κάλυψης κάποιων εκ των ανοιγμάτων που υπάρχουν, ειδικά προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, συνολικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ