Απόλλωνας Σμύρνης : Ανακοίνωσε Άντονι Στόουκς

Απόλλωνας Σμύρνης : Ανακοίνωσε Άντονι Στόουκς

Την απόκτηση του Ιρλανδού επιθετικού, Άντονι Στόουκς, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ενόψει της μάχης που θα δώσει για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Άντονι Στόουκς, τον 29χρονο διεθνή Ιρλανδό επιθετικό, ο οποίος είχε την τρέχουσα σεζόν 11 γκολ και 4 ασίστ σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν.

Γεννημένος στο Δουβλίνο το καλοκαίρι του 1988, στα 17 του εντάχθηκε στις ακαδημίες της Άρσεναλ, δεν έφθασε ποτέ όμως ως την πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε δανεικός στην Φάλκιρκ και το 2007 πωλήθηκε στη Σάντερλαντ έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Εν συνεχεία πέρασε από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας, Χιμπέρνιαν, Σέλτικ και Μπλάκμπερν, με τους Hibs να τον αποκτούν ξανά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τις δύο πλευρές να λύνουν πρόωρα τη συνεργασία τους στα τέλη του Ιανουαρίου.

O Στόουκ συμφώνησε λοιπόν σε όλα με την ομάδα της Ριζούπολης, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και η απόκτησή του ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Πλέον, απομένει μονάχα η άφιξη του στην Ελλάδα, η παρουσίασή του και η ένταξη του στη καθημερινότητα της νέας του ομάδας, την οποία θα ενισχύσει στην προσπάθειά που κάνει για παραμονή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άντονι Στόουκς. Γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1988, ο Ιρλανδός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Χιμπέρνιαν, Μπλάκμπερν, Σέλτικ, Κρίσταλ Πάλας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σάντερλαντ, Φάλκιρκ και Άρσεναλ. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ιρλανδίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ