ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο νοσοκομείο ο Όσκαρ Γκαρθία, ο Κόντης στον πάγκο με την ΑΕΚ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο νοσοκομείο ο Όσκαρ Γκαρθία, ο Κόντης στον πάγκο με την ΑΕΚ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Όσκαρ Γκαρθία, με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας. Ο βοηθός του θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για τον Ολυμπιακό λίγο πριν τον δεύτερο προημιτελικό με την ΑΕΚ. Οι Ερυθρόλευκοι θα ανηφορίσουν στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Όσκαρ Γκαρθία μιας και ο Ισπανός προπονητής είναι στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού λοιπόν απόψε με την ευθύνη του πρώτου προπονητή θα καθίσει ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους Ερυθρόλευκους σε συνεργασία με τον Ρούμπεν Μαρτίνες Καμπαγέρο. Ο Έλληνας βοηθός του Γκαρθία που για όσους θυμούνται είχε κοουτσάρει τους Πειραιώτες και στο ματς της Λάρισα με την ΑΕΛ (0-3) πριν ακριβώς έναν μήνα (7/1).

«Θα παίξουμε και για τον προπονητή μας» λένε οι Ερυθρόλευκοι για αυτόν τον καθοριστικό προημιτελικό που βρίσκει τον Ολυμπιακό σε πολύ παράξενη κατάσταση όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καταλανός τεχνικός προσπάθησε σχεδόν για ένα μισάωρο να συνέλθει προκειμένου να δώσει κανονικά το «παρών» στο ΟΑΚΑ, όμως οι πόνοι ήταν έντονοι.

Το φοβερό είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν βρεθεί σχετικά πρόσφατα σε παρόμοια κατάσταση. Συγκεκριμένα τον Απρίλη του 2013 είχε βρεθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής ο Μίτσελ. Κάπως έτσι το εκτός έδρας ματς κυπέλλου με τον Πανθρακικό (1-2) το είχε κοουτσάρει ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσεθ.

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνου Καραπαπά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ