«Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος δικαίου»

«Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος δικαίου»

Τι έλεγαν στον Πειραιά αναφορικά με την κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία για όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (04/02), αλλά και τη μην κλήση του ΠΑΟΚ για τους βανδαλισμούς στους Ζωσιμάδες.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League και ο Αθλητικός Δικαστής, Σπυρίδων Καποδίστριας κάλεσαν σε απολογία τον Ολυμπιακό, για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο φαληρικό γήπεδο μετά τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (04/02).

Στον Πειραιά υπάρχει έντονος εκνευρισμός για την στάση της Λίγκας απέναντι στην ομάδα, συγκεκριμένα επισημαίνεται πως οι εκθέσεις κάθε άλλο παρά επιβαρυντικές είναι, σε αντίθεση με το κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν, και πως οτιδήποτε άλλο πέραν το χρηματικού προστίμου θα είναι σκάνδαλο.

Επιπλέον, γίνονται αναφορές στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο οποίος στιγματίστηκε από τα πιο εκτενή και σοβαρά επεισόδια της τελευταίας εικοσαετίας, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, τα οποία ωστόσο δεν επέφεραν ποινή αφαίρεσης βαθμών στην ΑΕΚ!

Όλα τα παραπάνω, γίνονται μάλιστα παράλληλα με τη μην κλήση αντίστοιχα σε απολογία του ΠΑΟΚ, παρότι όλη η Ελλάδα είδε τα βίντεο με τις καταστροφές που προκάλεσαν οι οπαδοί του Δικέφαλου του Βορρά στους Ζωσιμάδες, αλλά όπως φαίνεται δεν… υπέπεσαν στην αντίληψη της ελληνικής αστυνομίας. «Δυστυχώς στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κράτος δικαίου! Συγχαρητήρια στον κ. Τόσκα. Όπως φαίνεται τα πρωταθλήματα θα τα κρίνει η αστυνομία με την συμπεριφορά της και τις εντολές που δέχεται για συγκεκριμένες συμπεριφορές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ