Πλάνο διετίας ζήτησε ο Κωνσταντίνου από Ουζουνίδη – «Να βγει πρώτα η χρονιά», η απάντηση

Πλάνο διετίας ζήτησε ο Κωνσταντίνου από Ουζουνίδη – «Να βγει πρώτα η χρονιά», η απάντηση

Η πρώτη κρούση του Κωνσταντίνου στον Ουζουνίδη για την επόμενη σεζόν, η πρόταση για διετές πλάνο και η σκέψη του Έλληνα τεχνικού. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που θέτει για να υπάρξει επόμενη μέρα. To10.gr αναλύει τα δεδομένα.

Η σχέση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχει περάσει από πολλά στάδια τους τελευταίους μήνες. Είναι αλήθεια πως έχουν υπάρξει εκατέρωθεν παράπονα για κινήσεις και συμπεριφορές, ωστόσο αυτή τη στιγμή κανείς στον Παναθηναϊκό δεν θα… τολμούσε να αγγίξει τον προπονητή, που μοιάζει ως το τελευταίο προπύργιο μιας ομάδας που γύρω της διαλύονται τα πάντα.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα και μετά τη φουρτούνα που πέρασε από τη στιγμή που ανακοινώθηκε στον Ουζουνίδη η νέα μείωση στο μπάτζετ, που τον έφερε στα όριά του και έτοιμο να αποχωρήσει, υπήρξε προσέγγιση από πλευράς διοίκησης προς τον Έλληνα προπονητή για συνεργασία και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε μια πρώτη – ανεπίσημη – προσέγγιση στον Μαρίνο Ουζουνίδη, λέγοντας του πως η διοίκηση επιθυμεί να συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνου τον ενημέρωσε πως τις επόμενες μέρες θα του μεταφέρει και ποσά για συγκεκριμένο μπάτζετ και του ζήτησε ένα πλάνο διετίας, ώστε να προχωρήσει η ομάδα.

Η απάντηση του Ουζουνίδη ήταν πως ακόμα είναι πολύ νωρίς και πως προέχει να βγει η φετινή σεζόν, τόσο αγωνιστικά, όσο και… δικαστικά πριν συζητήσουν για την επόμενη μέρα. Ο Ουζουνίδης θα ήθελε να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με διαφορετικές ωστόσο συνθήκες απ’ αυτές που ζει τώρα. Σε ένα περιβάλλον περισσότερο υγιές και φυσικά με τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει. Και με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν θα μπορούσε να κάνει καμία τέτοια κουβέντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ