Λαμία – Ατρόμητος 1-1

Λαμία – Ατρόμητος 1-1

Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Πίτι και τους Περιστεριώτες να εκμεταλλεύονται το μεγάλο λάθος του Παπαδόπουλου για να ισοφαρίσουν.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εκτός έδρας εμπόδιο της Λαμίας, καθώς η ομάδα του Περιστερίου έμεινε στο 1-1 απέναντι στους νεοφώτιστους. Οι Φθιώτες ήταν μάλιστα αυτοί που προηγήθηκαν με το γκολ του Πίτι (55′) αλλά ένα πολύ μεγάλο λάθος του γκολκίπερ της Λαμίας, Παπαδόπουλου, έδωσε την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να ισοφαρίσουν.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με την Λαμία να έχει την καλή φάση στο 22’, με την κεφαλιά του Παντελιάδη. Ήταν μια στιγμή που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο σκορ, αλλά ο Γιαννιώτης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Από την άλλη πλευρά και οι Περιστεριώτες είχαν μια καλή ευκαιρία για να βρουν δίχτυα, με τον Ντάουντα να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ήταν μια φάση που ο Ατρόμητος θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, έξι λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το γκολ του Πίτι

Το ματς στο δεύτερο μέρος είχε πολύ καλύτερο ρυθμό και σ’ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο το γκολ που πέτυχε η Λαμία, με το φάουλ του Πίτι στο 55’. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν και μετά το 1-0 το ματς έγινε «ροντέο».

Ο Ατρόμητος ανέβασε αισθητά την απόδοση του και πίεσε την Λαμία για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Η ομάδα του Περιστερίου μάλιστα είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 65’, μετά την αποβολή του Μπούτνικ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Λάθος Παπαδόπουλου και 1-1

Ο Ατρόμητος έφτασε τελικά στην ισοφάριση με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το πολύ μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκου Παπαδόπουλου. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκανε λάθος έξοδο εκτός περιοχής, ο Πριντέτα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Ντιγκινί με μακρινό πλασέ έκανε το 1-1.

Μεγάλες ευκαιρίες για τους Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που πίεσε στα τελευταία είκοσι λεπτά με την ομάδα του Περιστερίου να έχει στο φινάλε τρεις πολύ καλές φάσεις για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Παπαδόπουλος όμως είπε «όχι» στον Ντάουντα και τελικά το ματς έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Το κλειδί: Ο Ατρόμητος είχε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος γιατί εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή, λόγω της αποβολής του Μπούτνικ.

Το 10άρι: Ο Ντιγκινί έδειξε πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του Περιστερίου. Ένα ακόμα καλό ματς από τον επιθετικό του Ατρόμητου.

Στον πάγκο: Ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλο λάθος στη φάση του γκολ της ισοφάρισης του Ατρόμητου. Δεν είχε κανένα λόγο να κάνει έξοδο τόσο μακριά από την εστία του.

Γιατί κόουτς: Ο Νταμίρ Κάναντι σίγουρα θα προβληματίστηκε από τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.

Λαμία – Ατρόμητος 1-1

Διαιτητής: Μ. Σκουλάς.

Γκολ: 55’ Πίτι – 70’ Ντιγκινί.

Κίτρινες κάρτες:  33’ Παντελιάδης, 52’ Μπλάζιτς, 57’ Μπούτνικ, 58’ Πίτι, 72’ Ασίγκμπα, 88’ Παπαδόπουλος – 16’ Ντιγκινί, 21 Μπουσούλατσιτς, 53’ Κιβρακίδης.

Αποβολές: 65’ Μπούτνικ.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Πριντέτα (74’ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα (37’ Πίτι), Βάντερσον (84’ Καραγιάννης), Μπούντνικ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης (80’ Σάκιτς), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (69’ Ούμπιντες), Βασιλακάκης (69’ Μπρούνο), Γιαννούλης, Ντάουντα, Ουάρντα, Ντιγκινί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ