Με «ντου» και ξύλο κατέλαβαν τους Ζωσιμάδες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (vids)

Με «ντου» και ξύλο κατέλαβαν τους Ζωσιμάδες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (vids)

Για τα μάτια του κόσμου οι ανακοινώσεις και τα... 700 εισιτήρια. Πάνω από 2500 οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Οργή στους οπαδούς του ΠΑΣ για τον Χριστοβασίλη.

Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης είχε κάνει προσωπική… παράκληση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μην πάνε στα Γιάννενα εάν δεν έχουν εισιτήριο στην κατοχή τους. Ενώ και από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν διαρκεί τα μηνύματα να μην μεταβούν οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης στους Ζωσιμάδες, εάν δεν έχουν εξασφαλίσει τρόπο να μπουν στο γήπεδο.

Εντούτοις, επιβεβαιώνεται ότι αυτές οι ανακοινώσεις ήταν αυτό ακριβώς που έδειχναν: Για τα μάτια του κόσμου. Καθώς η εικόνα των εξεδρών του γηπέδου του ΠΑΣ Γιάννινα είναι… ασπρόμαυρη. Με σχεδόν 2.500 οπαδούς του Δικεφάλου να έχουν κάνει κατάληψη στο… μισό γήπεδο!

Μάλιστα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν καταλάβει ακόμη και θέσεις οι οποίες ανήκουν σε οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι που προκάλεσε πολύ μεγάλη ένταση, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν έντονα παράπονα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, με τα νεύρα να… ξεφεύγουν για αρκετή ώρα.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία βεβαίως να αναφέρουμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν μπήκαν όλοι με εισιτήρια στο γήπεδο. Το αντίθετο. Προέβησαν σε πράξεις βίας εναντίον των ανδρών της ασφαλείας του ΠΑΣ, αλλά και των αστυνομικών αρχών που βρίσκονταν στο γήπεδο. Με την… εισβολή δεκάδων εξ αυτών στο γήπεδο να γίνεται με «ντου».

Οπως αναφέρει, μάλιστα το passports.gr, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκάλεσα εκτεταμένα επεισόδια κατά την προσπάθεια να εισβάλλουν στο γήπεδο. Οταν, μάλιστα, δεν χωρούσαν άλλοι στη Θύρα 7 του γηπέδου, κινήθηκαν μαζικά στη Θύρα 4, όπου επίσης έσπασαν το λουκέτο και χτύπησαν τους εργαζόμενους του ΠΑΣ!

Μάλιστα στο passports σημειώνεται ότι μία διμοιρία που βρισκόταν στον χώρο… οπισθοχώρησε, αφήνοντας του οπαδούς του ΠΑΟΚ να κάνουν ό,τι θέλουν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ