ΑΕΚ : Κλειστά χαρτιά και ενδείξεις… τετράδας

ΑΕΚ : Κλειστά χαρτιά και ενδείξεις… τετράδας

Το πιθανό σχήμα της ΑΕΚ στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά στην διάταξη αλλά και στα πρόσωπα που θα παρατάξει αύριο στο Καραϊσκάκη, χωρίς να κάνει κάποια δοκιμή στα Σπάτα. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η τελική του επιλογή θα αφορά σε έναν σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα. Που ίσως κατά τη διάρκεια του ματς θα μπορεί να μετατραπεί σε 3-5-2, με τον Μπακάκη να έρχεται ως τρίτος στόπερ.

Το πιθανότερο είναι πως ο Ισπανός τεχνικός θα επιλέξει τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκη, στον άξονα τους Σιμόες, Κονέ (διεκδικεί τη θέση και ο Γαλανόπουλος), στο δεξί άκρο τον Χριστοδουλόπουλο, στο αριστερό έναν εκ των Λόπες, Μπακασέτα και Μασούντ και στην επίθεση τους Λιβάγια, Αραούχο.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της έκπληξης από τον Χιμένεθ, όπως για παράδειγμα η παρουσία του Λαμπρόπουλου στην ενδεκάδα ή η απουσία του Γκάλο από το αρχικό σχήμα. Καθώς όπως προείπαμε ο προπονητής της Ένωσης ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα δούμε το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο, στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Όλα δείχνουν πάντως πως ο προσανατολισμός του Ανδαλουσιανού τεχνικού θα είναι πιο επιθετικός σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου, μιας και για την ΑΕΚ το ζητούμενο αύριο είναι η νίκη. Που για να έρθει, θα χρειαστεί ευκαιρίες και φυσικά γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ