ΑΕΚ : Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ : Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή ενόψει Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε πριν λίγο την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει μετά την προπόνηση την αποστολή που θα αποσυρθεί το βράδυ στο ξενοδοχείο

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε πριν λίγο την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει μετά την προπόνηση την αποστολή που θα αποσυρθεί το βράδυ στο ξενοδοχείο. Σε αυτήν δεν υπάρχουν εκπλήξεις, καθώς έμειναν εκτός ο τραυματίας Τσόσιτς, ο ανέτοιμος Αϊντάρεβιτς που μόλις χθες ανέβασε στροφές αλλά και ο Χουλτ. Που δεν υπολογιζόταν για το παιχνίδι του Φαλήρου.

Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού που καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχοντας γεμάτο το οπλοστάσιό του. Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη αποτελείται αναλυτικά από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Γκάλο, Μπακάκη, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλο, Σιμόες, Μπακασέτα, Κονέ, Γαλανόπουλο, Μασούντ, Κλωναρίδη, Μοράν, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Αραούχο.

Από τους παραπάνω, λίγο πριν το παιχνίδι ο Χιμένεθ θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι εκείνος που θα «κοπεί» από την τελική 18άδα, με την επιλογή του να αφορά πιθανότατα σε κάποιον κεντρικό χαφ. Αφού στην 19άδα που ανακοινώθηκε σήμερα είναι οι Σιμόες, Κονέ, Γαλανόπουλος, Μοράν, εκ των οποίων μόλις δύο θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/959847309210279936

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ