Λάρισα – Πανιώνιος 0-0

Λάρισα – Πανιώνιος 0-0

Η Λάρισα κυριάρχησε στο ματς με τον Πανιώνιο αλλά έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τους κυανέρυθρους.

Η Λάρισα έκανε ότι μπορούσε για να καταβάλει την αντίσταση του Πανιωνίου αλλά τελικά η θεσσαλική ομάδα έμεινε στο 0-0 κόντρα στους κυανέρυθρους. Αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, καθώς η Λάρισα είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της χάρισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο του ματς, πίεσαν τον αντίπαλο τους, αλλά ατύχησαν καθώς δεν είχαν την καλή τελική προσπάθεια για να σκοράρουν. Βέβαια θα πρέπει να σταθεί κάποιος σε δύο παράγοντες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο 0-0. Από την μία πλευρά η καλή προσπάθεια του Μπανανά και του Γκιοατά (ο τελευταίος ήταν συγκινητικός παίζοντας με κάταγμα στο χέρι σε όλο σχεδόν το ματς) και από την άλλη η κακή βραδιά του Κριζμάν.

Καλό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους

Η Λάρισα είχε καλό ξεκίνημα στο ματς. Βρήκε καλά πατήματα, και με τους Φατιόν (στη μεσαία γραμμή) και Ναζλίδη (στην επίθεση) βρήκε τρόπους και την μπάλα να κυκλοφορήσει και προβλήματα να προκαλέσει στην άμυνα των φιλοξενούμενων.Όπως προαναφέραμε όμως, οι δύο στόπερ του Πανιωνίου έκαναν καλή δουλειά, σε αντίθεση με τα ακραία μπακ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που δεν μπόρεσαν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Οι ευκαιρίες του Κριζμάν

Ο Κριζμάν είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς η Λάρισα διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και παίζοντας από δεξιά, κατάφερε να προκαλέσει πολλά ρήγματα στην άμυνα του Πανιωνίου. Ο Κριζμάν πάντως έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει η ομάδα του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Λάρισα είχε φάσεις και από κόρνερ, με κεφαλιές να φεύγουν λίγο άουτ.

Οι κόντρες του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του επέλεξε να βγει σε κόντρες στο δεύτερο μέρος και υπήρξαν δύο – τρεις περιπτώσεις, που η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα μπορούσε να βρει το γκολ, αλλά δεν είχε την καλή τελική προσπάθεια. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, σ’ ένα παιχνίδι που ο βαθμός της ισοπαλίας είναι κέρδος για τον Πανιώνιο.

Το κλειδί: Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία γιατί η Λάρισα δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Πολύ απλά τα πράγματα.

Το 10άρι: Ο Φατιόν έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά για την Λάρισα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στον πάγκο: Ο Κριζμάν ήταν σε πολύ κακή βραδιά. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες και ίσως ο Φυντάνης θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει νωρίτερα.

Γιατί κόουτς: Η Λάρισα είχε δημιουργία και καλή κυκλοφορία μπάλας, αλλά δεν είχε γκολ κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τους Θεσσαλούς.

Λάρισα – Πανιώνιος 0-0

Διαιτητής: Σ. Κουμπαράκης.

Κίτρινες κάρτες: 33’ Φατιόν, 56’ Γκόλιας, 74’ Λεοζίνιο, 91’ Γουάλας  – 45’ Σαραμαντάς, 57’ Σαββίδης, 91’ Σπιρτιντόνοβιτς.

Γκολ: –

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Λαγός (61’ Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66’ Λεοζίνιο), Κριζμάν (71’ Περόνε), Ναζλίδης.

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Σαββίδης, Κόρμπος, Λάμπρου, Μπραχίμι (70’ Ουάσινγκτον), Μασούρας (56’ Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62’ Νίλσεν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ