Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 1-1

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 1-1

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην μαχητική Ξάνθη. Σ' ένα λεπτό σημειώθηκαν τα γκολ των δύο ομάδων, με τους Αρκάδες να προηγούνται στο 29' και την ομάδα της Θράκης να ισοφαρίζει στο 30'.

Η μάχη του Αστέρα Τρίπολης και της Ξάνθης δεν ανέδειξε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι πως τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν σ’ ένα λεπτό, με τον Αστέρα να προηγείται στο 29′ και την ακριτική ομάδα να ισοφαρίζει στο 30′. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη για να αποκτήσουν προβάδισμα σε ότι αφορά την πέμπτη θέση, αλλά με το 1-1 χαμογελά ο Πανιώνιος που παίζει σήμερα με την Λάρισα.

Δύο γκολ σ’ ένα λεπτό

Η ομάδα της Τρίπολης είχε τον έλεγχο του ματς, είχε και τις φάσεις για να πάρει τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οι Αρκάδες κατάφεραν να προηγηθούν στο 29′ με τον Τσιλιανίδη να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Ζίβκοβιτς, στέλνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας όμως δεν πρόλαβε ούτε να πανηγυρίσει το 1-0, καθώς στην επόμενη φάση η Ξάνθη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με πολύ καλή κεφαλιά του Κάστρο. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του επιθετικού της Ξάνθης, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Σελίν.

Πολλές ευκαιρίες ο Αστέρας

Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που πίεσε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Αρκάδες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι μάλιστα δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το τετ α τετ του Μανιά, με τον Ζίβκοβιτς να λέει «όχι» στον επιθετικό του Αστέρα. Η ομάδα της Τρίπολης είχε κι άλλες φάσεις, η Ξάνθη έκανε απ’ την πλευρά της μια – δυο απειλτικές επιθέσεις αλλά τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Το κλειδί: Η Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα της Θράκης.

Το 10άρι: Ο Τόνσο έκανε πολλές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο για τον Αστέρα. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες για την ομάδα της Τρίπολης.

Στον πάγκο: Ο Μιχάλης Μανιάς έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά στο ματς με την Ξάνθη έχασε πολλές ευκαιρίες.

Γιατί κόουτς: Ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης σίγουρα θα αναρωτιέται γιατί η ομάδα του δεν έδειξε συγκέντρωση μετά το γκολ που δέχθηκε, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να ισοφαρίσει άμεσα τους Αρκάδες.

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 1-1

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης.

Κίτρινες κάρτες: 41’ Σελίν, 45’ Μουνάφο, 91′ Ιγκλέσιας – 42’ Λισγάρας, 46’ Σιλά, 70′ Κίκε, 71’ Μπρίτο.

Γκολ: 29’ Τσιαλιανίδης – 30’ Κάστρο

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν (90’ Μαντίντα), Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (46’ Καλτσάς), Τόνσο, Τσιλιανίδης (46’ Ισνάλδο), Μανιάς.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σβάρνας, Σιλά (56’ Κασάδο), Μεχία, Καμαρά, Φασίδης (61’ Μπρίτο), Ντουρίτσκοβιτς, Κίκε (73’ Γέντρισεκ), Κάστρο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ