Παναθηναϊκός : Αποθέωση του Κουρμπέλη από τους οπαδούς του τριφυλλιού

Παναθηναϊκός : Αποθέωση του Κουρμπέλη από τους οπαδούς του τριφυλλιού

Η άρνηση του δυναμικού μέσου να πάει στον ΠΑΟΚ, ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί των πράσινων αποθέωσαν τον Κουρμπέλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ετοιμάζουν ξεχωριστή υποδοχή στο ματς με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έφτασε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά ο Έλληνας μέσος άφησε τον δικέφαλο του Βορρά στα «κρύα του λουτρού», αποφασίζοντας να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ήταν μια απόφαση που ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προπονητή του τριφυλλιού, Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημάνουμε, πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον αμυντικό μέσο της ομάδας τους.

Οι φίλαθλοι των πράσινων εκτίμησαν ιδιαίτερα την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Κουρμπέλης στον δικέφαλο του Βορρά, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τους. Η εξήγηση μάλιστα που έχει δώσει ο παίκτης για τους λόγους που τον ώθησαν να πει “όχι” στην πρόταση του ΠΑΟΚ (τη στιγμή που δικέφαλος και Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει ) ήταν κάτι που έκανε τους φίλους των πράσινων να αισθανθούν ξεχωριστά.

Ο Κουρμπέλης είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού και θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του θα είναι να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και όχι στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να πει όχι στην πρόταση που του έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τα μηνύματα που δέχθηκε ο Κουρμπέλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους του Παναθηναϊκού, ήταν αποθεωτικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί των πράσινων θα αποθεώσουν τον παίκτη της ομάδας τους και στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό.

Απ’ την δική του πλευρά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για την παραμονή του Κουρμπέλη, γιατί η παρουσία του συγκεκριμένου παίκτη στο ρόστερ των πράσινων, προσφέρει λύσεις σε πολλές θέσεις στον έμπειρο τεχνικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο κόουτς του Παναθηναϊκού έχει χρησιμοποιήσει τον Κουρμπέλη τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής όσο και σαν στόπερ.

Σε ότι αφορά το μέλλον του Κουρμπέλη την επόμενη αγωνιστική περίοδο όλα είναι ανοιχτά. Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για πρόταση της Σαμπντόρια ύψους δύο εκατ. ευρώ για να “κλείσει” τώρα τον παίκτη και να τον εντάξει στο δυναμικό της το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής πάντως στα γραφεία του Παναθηναϊκού δεν έχει φτάσει πρόταση της ιταλικής ομάδας, για να επιτευχθεί μια συμφωνία όπως εκείνη με την Μπενφίκα για τον Βλαχοδήμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ