Ολυμπιακός : Σκέφτεται και εκπλήξεις ο Γκαρθία

Ολυμπιακός : Σκέφτεται και εκπλήξεις ο Γκαρθία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία σκέφτεται εκπλήξεις σε ότι αφορά την βασική εντεκάδα των πρωταθλητών, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Κυριακή το απόγευμα την ΑΕΚ, σ’ ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο τη νίκη. Οι πρωταθλητές συνεχίζουν την προετοιμασία τους στου Ρέντη για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία καταστρώνει τα πλάνα του.

Οι πληροφορίες μάλιστα από του Ρέντη αναφέρουν πως ο Καταλανός προπονητής σχεδιάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Γκαρθία έχει στο μυαλό του και κάποιες εκπλήξεις, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις. Θα δοκιμάσει πράγματα στις προπονήσεις των επόμενων ημερών και εν συνεχεία θα καταλήξει στην εντεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Η ανάλυση της ΑΕΚ και οι διαφορές με τον αγώνα Κυπέλλου

Ο Καταλανός προπονητής του Ολυμπιακού, έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση της Ένωσης, έχοντας πλέον και την εικόνα του αγώνα Κυπέλλου. Εκείνο ήταν το πρώτο ντέρμπι του Γκαρθία στην Ελλάδα και σίγουρα τώρα θα μπορεί να προετοιμάσει καλύτερα και την δική του ομάδα, έχοντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την Ένωση. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Γκαρθία περιμένει μια διαφορετική τακτική από τον Χιμένεθ, γιατί τώρα το ματς δεν είναι για το Κύπελλο, αλλά για το πρωτάθλημα.

Ο Γκαρθία θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα βρει περισσότερου χώρους για να προκαλέσει προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Ένωσης, θεωρώντας πως η παρουσία του Οτζίτζα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, θα προσφέρει πολύ καλύτερη κυκλοφορία μπάλας. Αυτό πάντως που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμε τι θα δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις ο Γκαρθία και αν τελικά θα κάνει πράξη τις εκπλήξεις που έχει στο μυαλό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ