Την άλλη εβδομάδα η πρόταση της Σαμπντόρια για Κουρμπέλη

Την άλλη εβδομάδα η πρόταση της Σαμπντόρια για Κουρμπέλη

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αφού η Σαμπντόρια αναμένεται να καταθέσει πρόταση την ερχόμενη εβδομάδα.

Οριστικά στον Παναθηναϊκό μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες του ατζέντη του ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει to10.gr, η ενημέρωση προς τον Παναθηναϊκό ήταν πως η Σαμπντόρια δεν θέλει τον παίκτη άμεσα και θα καταθέσει πρόταση την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, η πρόταση θα είναι πολύ καλή και θα αφορά την αγορά του παίκτη από το ερχόμενο καλοκαίρι, σε ένα deal… αλά Βλαχοδήμου. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός να πάρει κάποια χρήματα τώρα και να κρατήσει και τον ποδοσφαιριστή για τους επόμενους μήνες.

Κάτι, φυσικά, που ικανοποιεί και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα έχει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Μένει να δούμε, πλέον, πόσα χρήματα είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Σαμπντόρια, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να κάνουν λόγο για ποσό που θα αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ