«Στην Ντιναμό Κιέβου ο Ζαμπράνο»

«Στην Ντιναμό Κιέβου ο Ζαμπράνο»

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι συμπατριώτες του που παρουσιάζουν τελειωμένη τη μεταγραφή με τον Ζαμπράνο να έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Κιέβου.

Σύμφωνα με το σάιτ libero.pe, ο Κάρλος Ζαμπράνο πέρασε ήδη από τα ιατρικά τεστ και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, που αυτό το διάστημα κάνει προετοιμασία στην Μαρμπέγια της Ισπανίας λόγω της χειμερινής διακοπής του ουκρανικού πρωταθλήματος. Ακόμα όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από μεριάς της Ντιανμό.

Μάλιστα όπως δήλωσε και ο ίδιος ο παίκτης σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα από το Περού, υπολογίζεται κανονικά από την Ντιναμό Κιέβου για τα δυο ματς κόντρα στην ΑΕΚ για το Europa League:

«Έχω περάσει ιατρικές εξετάσεις. Έχω υπογράψει για 4 χρόνια και μόλις έφτασα στη Μαδρίτη, θα πάω στη Μαρμπέγια για την προετοιμασία. Την Πέμπτη θα ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα.

Δόξα τω Θεώ έχω ένα καλό συμβόλαιο σε μια μεγάλη ομάδα. Η προοπτική του συλλόγου είναι η γρήγορη ένταξή μου στην ομάδα προκειμένου να αγωνιστώ στα παιχνίδια του Europa League απέναντι στην ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ