Επιμένει ο Αλαφούζος : Μέχρι αύριο το μπάτζετ να είναι 4 εκατομμύρια

Επιμένει ο Αλαφούζος : Μέχρι αύριο το μπάτζετ να είναι 4 εκατομμύρια

Την ώρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στα όρια του και το μέλλον του κρίνεται από μια κλωστή, η διοίκηση επιμένει στην αποψίλωση του ρόστερ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ξεκάθαρος μιλώντας την περασμένη εβδομάδα και τόνισε πως δεν πρόκειται να υπηρετήσει το νέο πλάνο – διάλυσης, όπως το αποκάλεσε, που του έθεσαν οι διοικούντες. Ένα πλάνο που λέει πως το μπάτζετ πρέπει να μειωθεί στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ μεικτά.

Την ώρα που ο Έλληνας προπονητής είναι στα όρια του, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν κάνει βήμα πίσω και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το αν ο Ουζουνίδης θα μείνει ή όχι στον σύλλογο. Και χθες επέμενε, μιλώντας με τους συνεργάτες του, πως μέχρι αύριο το μπάτζετ πρέπει να έχει πέσει στο ποσό που έχει αποφασιστεί.

Μάλιστα, μέσα στα 4 εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται και τα συμβόλαια των νεαρών παικτών που πρόσφατα υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια (14 παίκτες συνολικά από τις ακαδημίες), πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και η αποχώρηση του Κουρμπέλη δεν… φτάνει για να βγει το ποσό που θέλει ο Αλαφούζος.

Επί της ουσίας, η διοίκηση θέλει να φύγουν όλοι οι υψηλόμισθοι παίκτες (υψηλόμισθοι στον Παναθηναϊκό θεωρούνται ακόμα και ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο 150.000 ευρώ ετησίως), όπως οι Γιόχανσον, Ινσούα και Μουνιέ, κάτι που θεωρείται αδύνατο να συμβεί από τους Ουζουνίδη και Διαμαντόπουλο, που το τόνισαν και χθες.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μοιάζει αδύνατο αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί, εκτός αν πάρει παίκτες δανεικούς και πληρωμένους από άλλη ομάδα, όπως για παράδειγμα τον Μυστακίδη, τον Κάτσε και τον Κωνσταντινίδη.

Ο Ουζουνίδης θα περιμένει μέχρι αύριο προκειμένου να δει τι θα… ξημερώσει, όταν και θα λήξει η μεταγραφική περίοδος. Και έπειτα θα πάρει τις αποφάσεις του για το αν θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ